Даже джужката Buthead забелязва, че ставаш за подбив. Не влизай в детайли, Бийвъс - придържай се към тъпите мемета. Там ти е силата.само, не влизай толкова в детайли
Тоя пък. Ти от коя дупка пак излезе за глупав коментар.Не ще да е бил лесен животът на един швестер в дълбокия соц
Сериозни промивки, човек. Дори не вярвах, че има такива олигофрени.Не той, вие сте както във всяка тема за подбив и смях, терминално онлайн си и без туй, бягай да видиш руското посолство да не са ти изсрали нещо за споделяне във фейсбуука
Не е истина ква си наивна:Колко много преди??? Дай доказателства, щото всеки пост ти е евтина пропаганда.
10 лучших российских автомобилей 2024: рейтинг, отзывы, фото, цены
Рейтинг топ-10 российских автомобилей в 2024 году. Отзывы, фото, цены, описание. Вместе с экспертами Александром Корневым и Алексеем Рузановым мы составили рейтинг лучших автомобилей российских производителей, а также рассмотрели новинки отечественного автопрома на 2024 год с фото, плюсами, минусамиwww.kp.ru
Да, а така живееха 90% от хората през соца, дълбокия соц. Мислеха си, че имат пари, но реално масово бяха бедни.Благинките на капитализма
ÐÑеки пеÑи бÑлгаÑин живее в пÑлна мизеÑÐ¸Ñ - ТÑÑд
СпеÑÑени паÑи за покÑпка на пеÑÐ°Ð»Ð½Ñ Ð½ÑÐ¼Ð°Ñ 36 на ÑÑо Ð¾Ñ Ð´Ð¾Ð¼Ð°ÐºÐ¸Ð½ÑÑваÑа 22% Ñе лиÑÐ°Ð²Ð°Ñ Ð¾Ñ ÑÑана и оÑопление Ðлизо вÑеки пеÑи бÑлгаÑин живее в пÑлна мизеÑиÑ. ÐÑез 2021 г. 19,1% Ð¾Ñ Ð½Ð°ÑелениеÑо Ñа...trud.bg
Макар да бях малка по време на соца помня много добре какво си нямахме, а днес - изобилие! Тогава го имаше само на Запад.
Виж файлът 31395
Виж файлът 31396
Виж файлът 31397
Само на теб ще отговоря смирено, защото този път си написал нещо истинско.Края на 80-те. С тъмносини изгладени панталони и бяла ризка. Бях и звеневи или каквото там му се викаше - демек отговарях за 10 човека от класа. И веднъж ме ошамари публично церемониалмайсторката (забравих точната титла, във всяко у-ще имаше по една) понеже обърках строя
Колко по-голям може да си като си стигнал само до чавдарче?
Захар в чували от по 50-70 кг.; брашно в торби по 50 кг; сирене – в качета по 50 кг; ориз и фасул – в чували по 50 кг; олио – във варели по 120-200 л. и т.н.Идеологията и всекидневието на комунизма
През епохата на комунизма всекидневието е най-строго охранявана социална зона и достъпът до нея изисква специален пропуск по предварително установен режим.kultura.bg
Ти си по дупките. То ако бъдем честни също така си и шампиона на тъпите коментариТоя пък. Ти от коя дупка пак излезе за глупав коментар.
Що? Кое точно не е истина от споделеното. Теб те наблюдавам и мисля, че съм с малко по-малък от теб. Какво те е промила или пречупило, един дявол знае.Ти си по дупките. То ако бъдем честни също така си и шампиона на тъпите коментари
Да. Това е техен патент - уатабаутлизъм.
Пак лъжеш, и то умишлено. Имаха малко, но не ровеха по кофите и не спяха под мостовете. Всъщност, 90% от собствените жилища са придобити тогава. Къщата ни е построена със заем, който е отдавна изплатен. Говорим за триетажна къща с голям двор, а не за въшлива боксониера, закупена днес, която и внуците на купувача ще изплащат докато са живи.Мислеха си, че имат пари, но реално масово бяха бедни.
Нали знаеш каква тежест има мнението на човек, който си сменя кардинално позицията на база моментното обкръжение?Не той, вие сте както във всяка тема за подбив и смях
По тоя показател си най-зле. Адаптирайте се към промените, защото те са факт! ЕС вече е клоака, а не това, за което мечтаехме, когато рипахме по площадите. Ще те питам с афганците и сирийците, които ще ни залеят заради така благия Шенген. Ще те питам и с цифровото евро, което няма да можеш да харчиш по собствено усмотррение. Почакай малко, пак ще си говорим, ако можем...
Да, много богати бяха. Не знам как точно връзваш богатство с комунизъм? Двете са толкова несъвместими понятия. Имаха малко е по-скоро към беднотията, отколкото към другата крайност. Щото сега не се купуват жилища, само тогава. Аз пък имам други спомени - жилищата се раздаваха на определени хора, другите с под на челото си ги купуваха. Не знам точно каква къща имате, но едва ли е нещо велико, защото тогава имаше определени критерии и наредби кое колко да ти е. Чак след определено време позволяваха вече нормални помещения. Нали знаеш, че цял живот съм имам едно и също мнение. И едно време като бях в този период не се кефех, а сега си го и казвам. Умна си моме, много, преливаш.Пак лъжеш, и то умишлено. Имаха малко, но не ровеха по кофите и не спяха под мостовете. Всъщност, 90% от собствените жилища са придобити тогава. Къщата ни е построена със заем, който е отдавна изплатен. Говорим за триетажна къща с голям двор, а не за въшлива боксониера, закупена днес, която и внуците на купувача ще изплащат докато са живи.
Нали знаеш каква тежест има мнението на човек, който си сменя кардинално позицията на база моментното обкръжение?
Да, айде да се случи, после ще си говорим. Защото вашето вече се случи и го видяхме. За някакви бъдещи неясни неща, малко трудно мога да споря. Чудя се вие как точно намирате опорки да го правите, но явно някакви силни медикаменти и кристални топки ви го говорят. Щял съм да видя. Аз и магистрала Хемус я чакам завършена.По тоя показател си най-зле. Адаптирайте се към промените, защото те са факт! ЕС вече е клоака, а не това, за което мечтаехме, когато рипахме по площадите. Ще те питам с афганците и сирийците, които ще ни залеят заради така благия Шенген. Ще те питам и с цифровото евро, което няма да можеш да харчиш по собствено усмотррение. Почакай малко, пак ще си говорим, ако можем...
Каква е връзката на хранителните продукти в чували, наденицата в касетки, киселото мляко в буркани, прясното в найлонова торбичка и наливния фалшив алкохол популярен през 90те? Ти малоумен ли или какво?Крумов, пак ти пиша, олиго, яж си насипните продукти, изскочили от някой гараж или мазе и не ни занимавай с идиотщина. Отделно, ако си минал през епохата на наливния алкохол, ще разбереш защо има правила. Много хора за малко не си отидоха от този "
Да, много богати бяха. Не знам как точно връзваш богатство с комунизъм? Двете са толкова несъвместими понятия. Имаха малко е по-скоро към беднотията, отколкото към другата крайност. Щото сега не се купуват жилища, само тогава. Аз пък имам други спомени - жилищата се раздаваха на определени хора, другите с под на челото си ги купуваха. Не знам точно каква къща имате, но едва ли е нещо велико, защото тогава имаше определени критерии и наредби кое колко да ти е. Чак след определено време позволяваха вече нормални помещения. Нали знаеш, че цял живот съм имам едно и също мнение. И едно време като бях в този период не се кефех, а сега си го и казвам. Умна си моме, много, преливаш.