Западния свят евро ли ползва само?...
И понеже аз съм невежа по отношение на финансите (така е, признавам си), ето ви чичко топ икономист, който обяснява как нещата отиват в канавката за западния свят.
Западния свят евро ли ползва само?
Единствената опасност е, че веднъж като официално навлезе еврото, на нашите политичета ще им се развържат ръцете за още повече разходи и задлъжняване на страната, което ПП обожават да правят.
Еврото ли потапя западния свят?
И аз искам от неговата стокаАйде малко, за да се успокои истеричното. Кокаинчик празнува победата над Русия
Брендо е човекЪТ.И аз искам от неговата стока
Що, ти руска кола ли караш?
Карай, ама си вземи и живо, ако ще се качваш на магистралата с това нещо.Карал съм и не ми е проблем отново да карам.
Руска салатка боцна ли или западното ти самосъзнание не ти позволи?
Ква е идеята да го папагалстваш тва с колите?
Каквото и да карате все е с руски петрол и пластмасата вътре е от същия петрол вероятно и повечето от редките метали за батерии сплави в шаситатаКарай, ама си вземи и живо, ако ще се качваш на магистралата с това нещо.
Предпочитам Европейска салата. Идеята е същата, която вие имате за скапаните гейове. За това с повтарянето, има пред мен на опашката. А и щото никой не кара руска кола от заклетите Путинофили, нали? Да им напомням от време на време колко гнили неща идват от Запада.
Карай, ама си вземи и живо, ако ще се качваш на магистралата с това нещо.
Предпочитам Европейска салата. Идеята е същата, която вие имате за скапаните гейове. За това с повтарянето, има пред мен на опашката. А и щото никой не кара руска кола от заклетите Путинофили, нали? Да им напомням от време на време колко гнили неща идват от Запада.