Не е само колата, момко. Но това специално не е за теб и не се чувствай обиден или там както се чувстваш, но виж Крумов, там вече ми работи логиката. Там всичко що е ЕС е под ножа.Автоваз си биха шута преди няколко години от ЕУ пазара. Не е оферта да си им клиент, като няма сервизи и части. Иначе си имат фенове, даже наскоро бЪзиках един немски дЕдо, дали не го е шубе, че ще му начупят прозорците на Нивата, щото е руска..., ухили се и вика.... "Може, идиоти винаги е имало"
Та, ако има некви неща дето не ми харесват у запада, задължително тряя да карам руска кола за да ги споделя ли? Баси логиката.
От къде го изрови този локал. Блог еднодневка.
Думата е кауни. А тъпотиите за иконимеските върхове и мега износ си ги шервайте в редита и лъскайте басстуните докато гледате графикитеНе е само колата, момко. Но това специално не е за теб и не се чувствай обиден или там както се чувстваш, но виж Крумов, там вече ми работи логиката. Там всичко що е ЕС е под ножа.
Ако ти се чете, и на другите Калуни:
А знаеш ли, че почти всичко изброено не е българска собственост?Не е само колата, момко. Но това специално не е за теб и не се чувствай обиден или там както се чувстваш, но виж Крумов, там вече ми работи логиката. Там всичко що е ЕС е под ножа.
Ако ти се чете, и на другите Калуни:
Ще ги шервам тук. За да могат глупаци като теб да видят какъв пропадък сме. Олигофрен.Думата е кауни. А тъпотиите за иконимеските върхове и мега износ си ги шервайте в редита и лъскайте басстуните докато гледате графиките
Е и? А без хич. Да ринете торта в някоя руско-сибирска савана?А знаеш ли, че почти всичко изброено не е българска собственост?
Да. Голяма хвалба, че са под земя пълна с природни ресурси, че ако не бяха те, за нищо друго не стават.Каквото и да карате все е с руски петрол и пластмасата вътре е от същия петрол вероятно и повечето от редките метали за батерии сплави в шаситата
И специално за теб. Още един европитек :Ще ги шервам тук. За да могат глупаци като теб да видят какъв припадък сме. Олигофрен.
Поредното доказателство, че си тъп на гъз. Демокрация и нарушаване на закона са много крайни неща и термини. Ама то на прост човек какво да му обясняваш.Идеята е, че няма файда да го шерваш тук. Никой нормален човек няма да му се върже.
И специално за теб. Още един европитек :
Българин, работил в колцентър, ще бъде екстрадиран в Германия. Грозят го 15 г. затвор
Измамите, за които е обвинен българинът, са извършени от януари 2019 до декември 2020 година, като засегнатите хора живеят в различни населени места в Германия. Според Наказателния кодекс на Федералната република, максималният размер на предвиденото наказание за престъпленията, в които е обвинен българинът, е 15 години затвор.
Да не е някой от тука повярвал, че демокрацията е супер
Е уж успех за бегето, па то само чужди фирми, милеещи за България с най-ниските заплатиЕ и? А без хич. Да ринете торта в някоя руско-сибирска савана?
Там са степи. Саваните се намират на друг континент. Не става от теб агитатор....Е и? А без хич. Да ринете торта в някоя руско-сибирска савана?
Знам кое къде е ама нали Брикс нещо....Там са степи. Саваните се намират на друг континент. Не става от теб агитатор....
Както винаги показваш завидна тъпота. Демокрацията докарва хората до лудост, гледам по начина по който се пънеш и ти си тръгнал натамЗнам кое къде е ама нали Брикс нещо....
И за да шокираш отново:
В Рим арестуваха българка, размахвала брадва в метрото
32-годишна българка е била арестувана от полицията в Рим, след като най-напред заплашила пътници, а ...www.focus-news.net
Лоша демокрация....как така ще арестуват човек, размахващ брадва на претъпкани места.
Както ви писах, вие си обичате ринането на тор и май нищо не е ок за вас. Няма лошо, малки хора с малки мечти.Е уж успех за бегето, па то само чужди фирми, милеещи за България с най-ниските заплати
Айде като шервате помии поне малко да мислите. Дай и оня клип къде руснаците пускат фойерверки по блоковете, че е голям хит при кокорчовците
Да. Точно демокрацията е виновна. Въпросът е теб какво те мутира така. Нас ясно, демокрацията.Както винаги показваш завидна тъпота. Демокрацията докарва хората до лудост, гледам по начина по който се пънеш и ти си тръгнал натам
От къде го изрови този локал. Блог еднодневка.
Да ринете торта в някоя руско-сибирска савана?
Ама като си цокалче
Преди демокрацията всеки откаченяк си имаше място Санаториум, общежитие със специален режим или островДа. Точно демокрацията е виновна. Въпросът е теб какво те мутира така. Нас ясно, демокрацията.
Ако някой те чете отстрани, ще си избоде очите.
Да се обзаложим ли, че и ти не знаеш какво е цукал?Както и авторът на твоята ''ода на радостта'', имайки предвид, че вероятно е инокулиран.
Какво вижда в момента пишман дисидентЪТ Нахални от килията си в руско-сибирската савана:
Виж файлът 31588
Аз лично се радвам, че има толкова мега-тъпи хора. В сравнение с тях, дори аз изглеждам супер интелигентна.
And it goes on and on and on..
Правилната дума е ''сукалче'' - идва от глагола ''суча''.