И този е историк. Аман от такива. Ето и на теб да четеш:
Руснаци – Уикипедия
bg.wikipedia.org
Само където някой им е дал азбуката, за да я имат тази наука и според последните глупости на джуджето, са били македонците. Ама и вие сте едни патриоти, да си е*е майката:
Путин: Днес в Русия е свещен ден, а писмеността дойде при нас именно от македонската земя
Изказването беше цитирано от руското посолство в Скопиеbtvnovinite.bg
Къде се въдите такива глупаци, не знам кой ви прави и в какво.
Нокето, може би, и не му казвай . И някоя други. На жените им е простено - кво да правиш, щеш не щеш, ще си харесаш някоя. И после започват слухове, че мъжете били такива, каквито казваш...Мани, тя е жена. Кажи кой от групичката педали харесваш ?
Знаех си, знаех си. Тоя контрьо ви изпедерасти всичките. Тука май само аз неам сексуални мераци към него.Нокето, може би, и не му казвай . И някоя други. На жените им е простено - кво да правиш, щеш не щеш, ще си харесаш някоя. И после започват слухове, че мъжете били такива, каквито казваш...
И що тъй?Знаех си, знаех си. Тоя контрьо ви изпедерасти всичките. Тука май само аз неам сексуални мераци към него.
Просто завиждаш задето съм по-привлекателен от тебе за мъжете наоколо.Знаех си, знаех си. Тоя контрьо ви изпедерасти всичките. Тука май само аз неам сексуални мераци към него.
Просто завиждаш задето съм по-привлекателен от тебе за мъжете наоколо.
Ми не спираш да ни говориш за правата европейска вяра. Като не ти пука остави ни да си тънем тук в невежество.Как е склонения? Мъчиш ли си? Нищо не ме тревожи, да ти приличам на човек, на който ми пука за русофилски олигофрени?
Още еропейски страсти
Мъжът от моргата взел $306 хиляди от покойния бивш министър Стоян Александров
Не е като да ни влачат за сватба.И нека тъпите мемета завалят СЕГА!!!