За или против влизането на България в еврозоната

За или против сте за влизането на България в еврозоната?

  • За

    Votes: 39 59.1%
  • Против

    Votes: 28 42.4%

  • Общо гласове
    66
На тва видео не знам кое му е по-тъпото: тва, че аудиото и видеото се разминават яко (което създава съмнения за дебилен фейк) или коментарите отдолу. Всичкото дебил на света се е изказало против ''Ганя''. Поне си тагнал правилния човек. ;)

Ми похвали го де, виж колко добре говори.

Тоя талибан от видеото, нищо не е казал какви пристрастия има политически, ама руските души си припознават тяхното, да побързаме да го защитим, като нападаме коментарите. Добре е, поне че си познавате собствените кадри от далече.

КОООЙ ЩЕ НИ ДАДЕ ПАААРИИ???
 
Последно редактирано:
Ми похвали го де, виж колко добре говори.
Не съм сигурна, че говори той, иначе и букет да му купя. Не съм припознала никого, освен некъв потенциален фейк, който ''възпалява" шепа безглутенови дебили в редит. ;)

п.с. понеже съм чувала английския на вашата клика, аудиото от клипа е 1:1. Май сами сте си го правили, за да борите Ганя-мигрант.
 
Когато няма аргументи, отиваме в конспирациите. Виж да не е deep fake от западняците американци, за да те злепоставят.
 
О там непременно са истините. Всеки нормален западняк, като се събуди, първата му работа е да отвори посолството и да види какъв PR са пуснали.

64e4bc5b5c822a20f44cdfb0e3bb82e5.png
 
Новите комсомолци борят новите империалисти е работата в поста над моя. :)
 
Е поне правят нещо, живота не им е минал на компа да хейтят и да злобеят мизерно.

Е, да... доста по-различно нещо правят. ;)

Руска пропаганда с евро средства. Пускам с надеждата да оборите руската дезинформация в статията точка по точка

1704984393707.png


Има и доста от Ню Йорк таймс, Вашингтон поуст и други про руски парцали. Тях малко по-натам. ;)
 
Ти го пускаш това, обори го, аз не знам за какво иде реч и ми е все тая.
https://www.capital.bg/biznes/energ..._bulgariia_vnasia_tok_vmesto_da_go_proizvejda

И каква пропаганда има в тая статия? Статията е на ниво, в дневник / капитал работят журналисти по професия, за разлика от вашите парцали. Даже егати и 'пропагандата' - всички възможни проблеми са зачеркнали като евентуални вътре - страшна пропаганда няма що. Е това руските нещастници никога няма да го разберете. на САЩ не им е притрябвало да натискат дневник да пише такава статия - наистина само в кухите кратуни на руски колхозници може да се държи такава мисъл.

Просто приемете, че целия свят се върти , само колхозниците си мислят, че света се върти около кочината им, и все някой им пречи и не могат да се развиват, щото някой им е виновен. Явно е някаква комунистическа диагноза в кратуната.

Имай едно наум, че нормалнтие хора, не ни ени много, че България изнася по-малко ток. Да връщат назад, да анализират и да си правят някакви изводи, как да не се повтаря. Но пък такива нещастни като тебе - друга радост нямаш ли пред тоя компютър, каквото и лошо да се случва, вие умирате от радост.


В статията пише , че въглищните електроцентрали и недостатъчните инвестиции във възобновяеми източници за замяната им са сред основните причини за проблема.

Въглищните електроцентрали не са закрити (цялата разправия покрай тях е дали да ги затворим след някоя друга година или да работят до 2100 г. както някои нещастници като теб искат), производството работи, безработицата е на рекордно ниски нива, даже се налага да внасяме хора (от Виетнам).

Е сори, злобей, че няма да умираме от студ, да мръзнем, да се палим с дърва , въглища и т..н.. ОЦЕЛЯХМЕ И ТАЗ ГОДИНА!!! Дано да издържим и другата, че туко виж сме умрели, ако внесем 20 процента повече ток 2025 - не знам какво ще правим - фалит, смърт, геноцид ще настане. Егати нещастния мизерен живот, не стават за нищо, нищо не правят цял живот, освен да злобеят и да се молят руските ракети да идват, че братушките да ги спасят.

Е и западняците да си тръгнат, тоест целия свят цивилизован от тук - кво ще се промени при тебе? Пак ще киснеш на компютъра, пари не изкарваш, данъци не плащаш - никаква промяна няма да има при тебе каквото и да се случи. Така и ще си умреш с котките на компютъра някоя година, че живота ти мина в злоба вместо да правиш нещо.

Мислиш ли някакви планове за живота ти - работа нещо, или какво да тролиш за седмици наред ти минава деня? Тука само руските негодници сте перманентно мизерни и нещастни гурбетчии.

Даже и онея, поне правят нещо, и не са 24/7 на компа - ама ти с тоя твой нещастен животец на монитора - трайкай си, че си безполезна и за държавата, и за околните - нищо против - има и такива хора, ама не са такива нагледци и не си губят живота по русийка.

После американците ще са ти виновни, че семейство нямаш, кариера никаква, и злобата на макс. Е такъв негодник като тебе сутринта се разправяхме - цял живот нищо не правят, нищо не се бутат, мъчат , нещо да се развият - после някой друг им виновен.
 
Последно редактирано:
Изобщо не си схванал какво казвам в поста си, затова нека го разтълкувам като за ''глутенов западняк":

Сайтът Гласове публикува основно информация от други източници - почти никога руски. Даже не се сещам да имат, а следя медията. Тва беше в отговор на делбищната, която си пльоснал по-горе. ;)
 
Е смей си се, с такъв живот, кво друго да ти остава. А аз трябва 200км да пътувам , че да си свърша работа.


А пък ти изобщо не си схванала, че ме ени за статията, и че живота ти е ебати кенефа, и каквото и да стане в БГ - няма да ти се промени положението.
 
Е смей си се, с такъв живот, кво друго да ти остава. А аз трябва 200км да пътувам , че да си свърша работа.


А пък ти изобщо не си схванала, че ме ени за статията, и че живота ти е ебати кенефа, и каквото и да стане в БГ - няма да ти се промени положението.
Тираджия ли стана?
 
А пък ти изобщо не си схванала, че ме ени за статията

По принцип би трябвало "да те ени" (каквото и да значи това), защото предполагам потребяваш ток. Но не това беше целта да я пусна. Пак не си схванал, ама нормално.

Айде, пътувай. :)
 
Междувременно в Полша:

Няколко хиляди поддръжници на консервативната опозиция излязоха на демонстрация в Полша срещу лявоцентристкото правителство на новия министър-председател Доналд Туск, предаде ДПА.

Маршът отразява нарастващото напрежение в страната, тъй като новото коалиционно правителство на проевропейския съюз, водено от Доналд Туск, се опитва да отмени политиките на предишната администрация на националистическата партия "Право и справедливост", включително тези, които доведоха до конфликт с ЕС, като промени, които поставиха съдебната система на Полша под политически контрол, предаде Ройтерс.

Ремайнди, тъста от кои е? От лошите ( анти ЕС) или от добрите (за ЕС), да не ти духне под опашката 🤭
 
Последно редактирано:
О там непременно са истините. Всеки нормален западняк, като се събуди, първата му работа е да отвори посолството и да види какъв PR са пуснали.

64e4bc5b5c822a20f44cdfb0e3bb82e5.png
Всички знаем, че този парцал го четат посредствените, ако въобще някой го чете.

Крумов: "Междувременно в Слънчевата система: Ново слънчево изригване ще причини магнитни бури."
Пак Крумов: Гадна Европа (но не една от луните на Юпитер). :D :D :D

Е смей си се, с такъв живот, кво друго да ти остава. А аз трябва 200км да пътувам , че да си свърша работа.


А пък ти изобщо не си схванала, че ме ени за статията, и че живота ти е ебати кенефа, и каквото и да стане в БГ - няма да ти се промени положението.
Там е обречена работа. До магазина за цигари, в тях, вибратора и хранилка по форума, и така докато не почне на трупа котките в хола. След някоя друга години нейните връстници малко по-отворени към света и промените ще гледат щастливо семействата си, защото не седят да мрънкат и да реват колко е кофти света, а му гледат положителната страна и се възползват от дадените им възможности. И познай коя жалка душа на 50 ще се мъкне с пълния памперс, набирайки се към компютъра с мрачната си физиономия, готова отново да сипе на всеки и всичко, различаващо се от нейното виждане. За това не я мисли, нека цъка там нещо и да се бори с лошите чрез клавиатурата си. Това и е останало на нея. :D
 
Творчеството на един безполезник през дългите му самотни нощи... Визирам поста над моя. :)

На 50 години с памперс???
 
Така у европата, не им разбираш стандартите 🤭
Това, глупец, описва физиологично състояние. Що на изток в гащите ли го правят, няма да се учудя, там още еволюцията боксува.
 
Последно редактирано:

Горе