Ти го пускаш това, обори го, аз не знам за какво иде реч и ми е все тая.
https://www.capital.bg/biznes/energ..._bulgariia_vnasia_tok_vmesto_da_go_proizvejda
И каква пропаганда има в тая статия? Статията е на ниво, в дневник / капитал работят журналисти по професия, за разлика от вашите парцали. Даже егати и 'пропагандата' - всички възможни проблеми са зачеркнали като евентуални вътре - страшна пропаганда няма що. Е това руските нещастници никога няма да го разберете. на САЩ не им е притрябвало да натискат дневник да пише такава статия - наистина само в кухите кратуни на руски колхозници може да се държи такава мисъл.
Просто приемете, че целия свят се върти , само колхозниците си мислят, че света се върти около кочината им, и все някой им пречи и не могат да се развиват, щото някой им е виновен. Явно е някаква комунистическа диагноза в кратуната.
Имай едно наум, че нормалнтие хора, не ни ени много, че България изнася по-малко ток. Да връщат назад, да анализират и да си правят някакви изводи, как да не се повтаря. Но пък такива нещастни като тебе - друга радост нямаш ли пред тоя компютър, каквото и лошо да се случва, вие умирате от радост.
В статията пише , че въглищните електроцентрали и недостатъчните инвестиции във възобновяеми източници за замяната им са сред основните причини за проблема.
Въглищните електроцентрали не са закрити (цялата разправия покрай тях е дали да ги затворим след някоя друга година или да работят до 2100 г. както някои нещастници като теб искат), производството работи, безработицата е на рекордно ниски нива, даже се налага да внасяме хора (от Виетнам).
Е сори, злобей, че няма да умираме от студ, да мръзнем, да се палим с дърва , въглища и т..н.. ОЦЕЛЯХМЕ И ТАЗ ГОДИНА!!! Дано да издържим и другата, че туко виж сме умрели, ако внесем 20 процента повече ток 2025 - не знам какво ще правим - фалит, смърт, геноцид ще настане. Егати нещастния мизерен живот, не стават за нищо, нищо не правят цял живот, освен да злобеят и да се молят руските ракети да идват, че братушките да ги спасят.
Е и западняците да си тръгнат, тоест целия свят цивилизован от тук - кво ще се промени при тебе? Пак ще киснеш на компютъра, пари не изкарваш, данъци не плащаш - никаква промяна няма да има при тебе каквото и да се случи. Така и ще си умреш с котките на компютъра някоя година, че живота ти мина в злоба вместо да правиш нещо.
Мислиш ли някакви планове за живота ти - работа нещо, или какво да тролиш за седмици наред ти минава деня? Тука само руските негодници сте перманентно мизерни и нещастни гурбетчии.
Даже и онея, поне правят нещо, и не са 24/7 на компа - ама ти с тоя твой нещастен животец на монитора - трайкай си, че си безполезна и за държавата, и за околните - нищо против - има и такива хора, ама не са такива нагледци и не си губят живота по русийка.
После американците ще са ти виновни, че семейство нямаш, кариера никаква, и злобата на макс. Е такъв негодник като тебе сутринта се разправяхме - цял живот нищо не правят, нищо не се бутат, мъчат , нещо да се развият - после някой друг им виновен.