MacTeP каза:
nofollow == EVIL
НЕ ГО ИЗПОЛЗВАЙТЕ, НИКОГА
Използвайки nofollow нарушавате препоръките на Google
Ееееее айде сега ... как сме с английския? Защо ми се струва, че тази дискусия погрешно е тръгнала от началото?
@MacTeP:
Тук за справка!
А дали за или против, ами зависи, лично аз на места го използвам на места не, преценявам според случая дали би ми навредило заради гугъл или не.
Истината е, че лично за мен това е излишно занимание. Само дето от гугъл понеже немогат да се справят със спама и решиха да задължат всички да го слагат, а който не се подчини ... наказание ... и го направиха видях сайтове с PR4, които точно защото отказаха да се подчинят вече са 0. Ни така, ни иначе :?
Гугъл е фактор няма какво да се залъгваме, и последните години взеха да определят сами правилата, това си има и добрите страни разбира се, но поне от моята камбанария все още вредата напоследък е по-малка отколкото ползата.
А това, че гугъл почва да променя правилата се дължи на всички дето искат за 1 ден да си купят остров, е да ама не. Всички останали страдаме от това, но понеже гугъл са ни пред очите тях сочим с пръст и псуваме. А простата истина е, че те си пазят бизнеса, както и всеки от нас би направил ако беше на тяхно място.
Малко се увлякох, но исках застана от двете страни на барикадата, никога не съм обичал сляпото поклонничество на една единствена идея.