Sky
Well-Known Member
От: За познанията по български език
Натисни шифта де.
При мен не е там. На хикса ми е буквата "ь".
Натисни шифта де.
При мен не е там. На хикса ми е буквата "ь".
Мисля, че трябва по-деликатно да подходим към темата. С гневни реакции или с подигравки няма да подобрим нещата.
От сайтове до сайтове има един Балкан разлика. Насоченост, целева група и так дале
А бай Пешо може да е с две висши и пак да пасе овци у Балкано, да са потпира на гегата и да си чеши тупурдаците :wink:
Язе сом деликатен и са исрасявах обрасно,,, язе съм бай Пешо, а гегата е Гуглю, а сайтовети ми са селски и кунтента е селски и таргетъ,,, само селски пръчки и кухи лейки, пък язе сом найпростия
Сега почуствахте ли се по-умни.
Добрият правопис е като доброто възпитание - веднага се забелязва.
Никога не коментирам правописа, граматиката и пунктуацията на хората, макар че винаги забелязвам грешките. Обаче когато става дума за професионална работа с текст, не мога да подмина такива грешки.
Уффф, ти си по-деликатна от мен. Аз понякога не се въздържам и посочвам грешките, дори на обикновените хора.
Единственият, който може да нарушава тотално правописа и невероятно да ме радва с това е Бластерът! Бластера си го приемам безрезервно и си го обичам по дефолт... Нищо, че се подпира на гегата.
Станке, нешо куктейлчи туй онуй,,,
Уффф, ти си по-деликатна от мен. Аз понякога не се въздържам и посочвам грешките, дори на обикновените хора.
Единственият, който може да нарушава тотално правописа и невероятно да ме радва с това е Бластерът! Бластера си го приемам безрезервно и си го обичам по дефолт... Нищо, че се подпира на гегата.
You must spread some Reputation around before giving it to blaster again.
Скоро!
Куктейлче?Е, ако ме питат дали нещо е грешно, с голямо удоволствие обяснявам, но отдавна не давам непоискани съвети.
Не познавам добре blaster, тъй като съм нова във форума, но разбирам, че това си е негов начин на изразяване и изглежда автентичен. Лично на мен не ми пречи, понякога дори е забавно.