Vbb
Well-Known Member
сладурке , не нападай моля те Нандито ! Бъдете учтиви , Нандито има достатъчно умствен капацитет !Нямаше нищо в поста ти, но няма какво да ти обяснявам.
Или се правиш на тъпа или наистина си.
сладурке , не нападай моля те Нандито ! Бъдете учтиви , Нандито има достатъчно умствен капацитет !Нямаше нищо в поста ти, но няма какво да ти обяснявам.
Или се правиш на тъпа или наистина си.
Ах, колко хубаво, че се събрахте. Лошото е само, че два мозъка с по една гънка не правят един мозък с две гънки.
Обещавам от сега нататък винаги да се допитвам до теб, когато става въпрос за външни клозети. Очевидно е, че си експерт.Поне да не се мъчи да коментира " с чувство за хумор" неща от които е на светлинни годиниm, просто да попита!
Загуби ме като експерт. Какво ще ги укреплаш ли ? Тъпото си е тъпо!Обещавам от сега нататък винаги да се допитвам до теб, когато става въпрос за външни клозети. Очевидно е, че си експерт.
Има един израз , че този който мисли , че всичко знае е тъпак.
Поне да не се мъчи да коментира " с чувство за хумор" неща от които е на светлинни години, просто да попита.
Е добре , че си признавашТо си е така..
С Нандито не си гукаме , дори не сме се последвали в профилите , досега едно ЛС не сме си разменили , просто жест на наблюдение и взаимно уважение , има ли такова значи човека отсреща има умствен капацитет и знае как да задържи вниманието върху себе сиВ крайна сметка оставам ви с нандито да си гукате на високо интелектуално ниво.
Потвърждавам. Дори флуиди не сме си разменили, па камо ли лични съобщения.досега едно ЛС не сме си разменили
Защо, ма мацо редактира поста си, та успя да разсееш всяко съмнение относно тоталната ти липса на интелект? Приемам, че може да съм тъпа, ама казано точно от теб, и то по най-неграмотния начин, е меко казано смехотворно.Какво ще ги укреплаш ли ?
Ми то няма как да се получи просто. Да се ''бия'' с човек на ниво 3-ти клас първи срок е некоректно, а и безинтересно.Само не разбрах защо прекъснахте женския бой преждевременно??
Кое, бе мило? Не искам да ми пишеш нищо, но ако все пак държиш, нека е на разбираем български.На какъв език да ти го напиша експертке по всичкология?
Е то бързата работа - срам за майсторката ... не ти се сърдя , че се бавишПотвърждавам. Дори флуиди не сме си разменили, па камо ли лични съобщения.