Сирийците ги отпиши докато на власт са подкрепяните от русия диктатори.
Каквато и помщ да се прати не е сигурно какво ще се случи с нея.
Ти мислиш ли, че тоя знае изобщо нещо за Сирия и Асад? Чул сащския наратив и повтаря като папагал. Wanna be американци, дето не знаят, че за сащ имат същата стойност, каквато и сирийския народ.Цъфтят и връзват държавите след като САЩ мине през тех!
- Афганистан, Ирак, Либия, Сирия = диктатори на власт.
- САЩ захранва некви диви тероряги, които свалят диктаторите.
- Разруха, хуманитарни и политически кризи във въпросните държавици (обаче пък вождовете слушкат и изпълняват каквото нареди САЩ).
- Новата власт (маймуняците) налагат Шериата и тотално е*ават майката на секви илюзии за демокрация или къвто и да било просперитет.
- Пълчища народ нарамват торбите и тръгват към Западна Европа (щото новата власт много хубава и демократична!)
... А такива заблудени като тебе ръкопляскат отстрани.
Абе стой си в "истинската трагедия" като искаш и се прави на моралист, само недей ми дава наклон какво да коментирам в офтопика.Какви точно изроди трябва да сте да излезте от истинската трагедия в тази ситуация и да продължите да си мелите на никой нужните глупости? Баси тинята, честно.
Като ти дойде на глава, после аз ще ти натикам същия този пост тук. БЕЗдушни изверги, брат.Абе стой си в "истинската трагедия" като искаш и се прави на моралист, само недей ми дава наклон какво да коментирам в офтопика.
Забавно до един момент, ама почна да се повтаряш и да дразниш.
Или дай пример като пуснеш клипче как рониш сълзи и сополи, или беги реви на Блинки за модераторски права!
Като ми дойде, едва ли ше пиша у форума, ама м/увремено не пречи да си пофантазираш как е да си в ролята на морален победителКато ти дойде на глава, после аз ще ти натикам същия този пост тук. БЕЗдушни изверги, брат.
Да, няма да ти е толкова забавно, знам. Но сега какво пречи това гнусно изливане на тъпотии в тази тема, нали? Не съм победител в нищо тук, защото отделям време да ти го обясня. Дори съм губещ. Жалко е наистина да обясняваш на такива като теб и другите субекти защо такива теми са идея по-сериозни от общите глупости, които изливате в другите теми. Нищо, и вселената има странно чувство за хумор.Като ми дойде, едва ли ше пиша у форума, ама м/увремено не пречи да си пофантазираш как е да си в ролята на морален победител
Как точно мислиш, че намесата ти в темата е полезна на хората в Турция и Сирия? Ние коментираме проблем, свързан с невъзможността да се помогне на пострадалите в едната държава. Това показва повече съпричасност към тяхната съдба от твоите нелепи включвания.Да, няма да ти е толкова забавно, знам. Но сега какво пречи това гнусно изливане на тъпотии в тази тема, нали? Не съм победител в нищо тук, защото отделям време да ти го обясня. Дори съм губещ. Жалко е наистина да обясняваш на такива като теб и другите субекти защо такива теми са идея по-сериозни от общите глупости, които изливате в другите теми. Нищо, и вселената има странно чувство за хумор.
брат, ти въобще не си в час.Цъфтят и връзват държавите след като САЩ мине през тех!
- Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Украйна = диктатори на власт.
- САЩ захранва некви диви тероряги/нацита, които свалят диктаторите.
- Разруха, хуманитарни и политически кризи във въпросните държавици (обаче пък вождовете слушкат и изпълняват каквото нареди САЩ).
- Новата власт (маймуняците) налагат Шериата/Фашизма и тотално е*ават майката на секви илюзии за демокрация или къвто и да било просперитет.
- Пълчища народ нарамват торбите и тръгват към Западна Европа (щото новата власт много хубава и демократична!)
... А такива заблудени като тебе ръкопляскат отстрани.
Тва долу много адекватно ли ти се видя като го постна?брат, ти въобще не си в час.
Не е тук мястото на евтина руслямистка пропаганда.
Поне тук бъдете хора и се спрете.
Сирийците ги отпиши докато на власт са подкрепяните от русия диктатори.
Каквато и помщ да се прати не е сигурно какво ще се случи с нея.
Дай линк към пророчеството че не може да сме в час и с библейските конспирации.Започна ли да потъва турският град İskenderun'da след земетресението?
Да не би да пророчествата започват да се сбъдват ?
Слава Севрюкова: Започват едни световни катаклизми и там, където е земя – няма да бъде повече земя. Хората ще оцелеят по високото.Дай линк към пророчеството че не може да сме в час и с библейските конспирации.
И Сирия оказва помощ на Сирия.Израел също оказва помощ на Сирия