tzinc каза:Значи прецакваш който си искаш като му цъкаш яко на адсенса? Охо познавам някои хора дето ме преебаха навремето, сега адсенса им ще замине....![]()
Бате, няма смисъл да им правиш мизерия, такива "webmasters" сами се прецакват, не е нушно да си пръскаш енергият за да си го връщаш, а и винаги може да ги мачкаш с повече линкове, контент рефреш, вътрешен линк билдинг, адване на още контент. Те няма да са чак толкова добри за да разберат защо си по-добър, все пак говориме за "webmasters", които крадат контент, нали? :wink:tzinc каза:Значи прецакваш който си искаш като му цъкаш яко на адсенса? Охо познавам някои хора дето ме преебаха навремето, сега адсенса им ще замине....![]()
Мда, мноо правилно.......exdev каза:tzinc каза:Значи прецакваш който си искаш като му цъкаш яко на адсенса? Охо познавам някои хора дето ме преебаха навремето, сега адсенса им ще замине....![]()
Точно заради такива като теб, сайтовете ми ги знаят 3-ма човека.
ilianskim каза:Аз мисля ,че това е невъзможно да клика някой 10000 пъти и да ти спрат адсенса заради това , просто няма да показва или отброява кликовете след определено време или след 3 клика . Който иска да пробва да наклика на Youtube , metacafe или на някой друг сайт и да види дали ще спре да показва изобщо реклами![]()
Можеш да си заложиш главата че е така......големи сайтове като тия дето си ги изброил се водят "корпоративни" клиенти, радват се на спешъл внимание, и прочее, така че Гугъла нищо не им казва, и не следи сайтове като тия, щото знае че са богати, посещаеми, и те няма да седнат да се циганят с фалшиви кликове........ilianskim каза:Аз мисля ,че това е невъзможно да клика някой 10000 пъти и да ти спрат адсенса заради това , просто няма да показва или отброява кликовете след определено време или след 3 клика . Който иска да пробва да наклика на Youtube , metacafe или на някой друг сайт и да види дали ще спре да показва изобщо реклами![]()