tzinc каза:Значи прецакваш който си искаш като му цъкаш яко на адсенса? Охо познавам някои хора дето ме преебаха навремето, сега адсенса им ще замине....
Бате, няма смисъл да им правиш мизерия, такива "webmasters" сами се прецакват, не е нушно да си пръскаш енергият за да си го връщаш, а и винаги може да ги мачкаш с повече линкове, контент рефреш, вътрешен линк билдинг, адване на още контент. Те няма да са чак толкова добри за да разберат защо си по-добър, все пак говориме за "webmasters", които крадат контент, нали? :wink:tzinc каза:Значи прецакваш който си искаш като му цъкаш яко на адсенса? Охо познавам някои хора дето ме преебаха навремето, сега адсенса им ще замине....
Мда, мноо правилно.......exdev каза:tzinc каза:Значи прецакваш който си искаш като му цъкаш яко на адсенса? Охо познавам някои хора дето ме преебаха навремето, сега адсенса им ще замине....
Точно заради такива като теб, сайтовете ми ги знаят 3-ма човека.
ilianskim каза:Аз мисля ,че това е невъзможно да клика някой 10000 пъти и да ти спрат адсенса заради това , просто няма да показва или отброява кликовете след определено време или след 3 клика . Който иска да пробва да наклика на Youtube , metacafe или на някой друг сайт и да види дали ще спре да показва изобщо реклами
Можеш да си заложиш главата че е така......големи сайтове като тия дето си ги изброил се водят "корпоративни" клиенти, радват се на спешъл внимание, и прочее, така че Гугъла нищо не им казва, и не следи сайтове като тия, щото знае че са богати, посещаеми, и те няма да седнат да се циганят с фалшиви кликове........ilianskim каза:Аз мисля ,че това е невъзможно да клика някой 10000 пъти и да ти спрат адсенса заради това , просто няма да показва или отброява кликовете след определено време или след 3 клика . Който иска да пробва да наклика на Youtube , metacafe или на някой друг сайт и да види дали ще спре да показва изобщо реклами