Не мога да ти кажа защо го мисля, щото това си е интерпретацията на нандибанди. Тя го казва така в отговор на ПРОВОКАТОРА Ноке (не го мисля за провокатор, но така го казвам, да го дразна малко
), който иронично се напрАви на засегнат, че бил учудил, че не е турен сред "незрелите". А цялата работа тръгна - пак трябва да го обяснявам, но щом е заради теб, добре - тръгна от там, че мен ме нарочиха за конспи-куку, като за целта не пточетоха нито един от тези
само ги прегледаха отгоре-отгоре за несътветстващи със зрелите им разбирания за реалността на властовите отношения. Тогава христонев и нанди ги подкрепиха, аз се изнервих (не на тях - на всичко - че другите ме стрелят мързеливата, с предубедените си разбирания, без да четат кво пише в 28-те транслектнати пости + че другите ги подкрепиха). И така цъкнах набързо темата, тогава, по онова време.
Но преди всичко - беше на майтап, "за да ги изгоня от темата ми". Кой го мисли за сериозно?
Освен това: многократно съм казвал, че тука повечето (не само "замесените") са по-умни от мен. Към тях: ти, христонев, нанди, Ноке, да не изреждам, но на практика - повечето. И 100 пъти съм казвал, че не става въпрос за наличие на ум и акъл.
Защо перманентно ми се вменява неуважение и едва ли не надменност (губи ми се точната дума сега)? Тва са чисти глупости. (Но примерно, ако мога така да го кажа: би ли било възможно и аз да съм запознат с някои неща повече отколкото други? Звучи невероятно казано за мен, но няма ли минимална възможност? Така, както всеки от другите е по-запознат с нещо. И тогава бих ли могъл да имам претенции, когато се обсъжда това, от което хипотетично мъничко повече разбирам, или просто знам някои подробности, които са убягнали на други хора? Бих ли могъл да реагирам по-остро, когато някой категорично отхвърля или дори осмива неща, които аз пък знам, че са така? А може ли, не че знам, а просто това да е моето мнение и пак да реагирам остро или по друг струващ се неприемлив начин? Нима почти всеки тук и навсякъде не прави така? И други въпроси
)
Но най-важното - аз не съм си самовменил зрялост, или не знам какво си още. Аз съм обект на който редовно му вменяват "самочувствие на зрял човек", "чувство на превъзходство", жертва съм, но се държа мъжки, опитвам се всеки божи ден да не го показвам и не се оплаквам, драги Парти...