deffnews
Well-Known Member
Налагам ти вето, ако още съм постоянен член.И не сме ти отричали труда
Налагам ти вето, ако още съм постоянен член.И не сме ти отричали труда
5 изречения едва ли могат да минат дори за къс разказ. По-скоро хайку..написа един малък сутрешен роман.
Абе, не баш, ама звучи добре, та няма да отричам.и сега броиш тревички под росата, така ли?
От известно време обмислям да ти подаря един домейн.5 изречения едва ли могат да минат дори за къс разказ. По-скоро хайку..
Абе, не баш, ама звучи добре, та няма да отричам.
Със същия ефект можеш да ми подариш и моторна резачка.От известно време обмислям да ти подаря един домейн.
Ами да ти кажа, тъй като сме сами тази сутрин. Владението на домейна ще е 50 на 50. Повече не давам. Въпреки, че оригинално домейна не е мой. Но си го закупих за 4 лева. И дай поне 2 (обаче от ония с гроздоберачката).Със същия ефект можеш да ми подариш и моторна резачка.
Това, какво ти си мислиш не го прави автоматична истина нали . Дори пействах в транслатора на гошо да излезе нещо ама... А аз съм много мързелив. За добрата воля, всички сме с такава, затова "обогатяваме" българското, а от скоро и китайското витуално пространство.Да, а какво пише там, в тях? В тези 28 поста на изкл. интелигентни хора, които от 30-40 или 50 години ровят и не спират да информират на добра воля тези които нямат тия възможности, зрялост или желание да го направят? (И това, което пишат МОЖЕ да се провери.)
Ако започнеш да говориш за програмиране и то по някакъв начин не съвпада, бих поспорил, за да видим, кой е прав. Аз не се мисля за Кашчей Безсмертний и не гоня хората "не мисля, че имам право".Бях го казал: как ли ще се почувстваш ако аз почна да ти се обяснявам за програмиране или пък за боравене със статистика (или нещо друго, което разбираш или от което се интересуваш от години)? Няма ли да ти е смешно и направо абсурдно?
Аз толко не помня , до 24-25 часа и след това мъглаИ не сме ти отричали труда, харесвайки поста на Стойнев тогава - поне аз.
Джо?!?!?Аз толко не помня , до 24-25 часа и след това мъгла
трия го защото Нанди ми се ядоса.
Добре.Това, какво ти си мислиш не го прави автоматична истина нали . Дори пействах в транслатора на гошо да излезе нещо ама... А аз съм много мързелив. За добрата воля, всички сме с такава, затова "обогатяваме" българското, а от скоро и китайското витуално пространство.
Ако започнеш да говориш за програмиране и то по някакъв начин не съвпада, бих поспорил, за да видим, кой е прав. Аз не се мисля за Кашчей Безсмертний и не гоня хората "не мисля, че имам право".
Аз толко не помня , до 24-25 часа и след това мъгла
И с право. Колкото педофилията мразя само чалгата.трия го защото Нанди ми се ядоса.
Пак ще се скара е с теб. И южния вятър от по-рано ще стане северен.мразя само чалгата.
Радвай се, че не си ми наблизо, че така ще те поздравя с една гьостерица по главата. Поне да се знае причината.Пак ще се скара е с теб. И южния вятър от по-рано ще стане северен.
Ти с право ми се скара, но аз го изтрих защото... защото не си заслужаваше лигавня с Румяна.
Иначе ето да те поздравя с една здрава чалга.
"Роджър Уотърс, който напусна групата през 80-те години, не е замесен." - от същата статияИнтересното е, че Роджър не взема отношение по укро-фашизия засега. Поне във фейсбук не е изразил нищо. Ма той си е свободен електрон отдавна.