Абе аз не мога да разбера как става това крадене, я ми обяснете
Лъже, че е иска да купи страничката и почва цялата драма..
Казва си истинската информация дава си телефон всичко.... Говорите си 30 мин или 1 час по телефона с жена му или с него и след това като му прехвърлиш страничката и познай мобилния телефон е изключен....като му позвъниш.
Един път ми открадна една страничка от 10 хил. Видял е рождената ми дата от профила а тогава бях забравил да скрия " само аз" да виждам моя емейл адрес и такам Начукване на тайния ми отговор и профила ми замина....
Да вметна и жена му играе голяма роля XAXA
Лъже, че е иска да купи страничката и почва цялата драма..
Казва си истинската информация дава си телефон всичко.... Говорите си 30 мин или 1 час по телефона с жена му или с него и след това като му прехвърлиш страничката и познай мобилния телефон е изключен....като му позвъниш.
Един път ми открадна една страничка от 10 хил. Видял е рождената ми дата от профила а тогава бях забравил да скрия " само аз" да виждам моя емейл адрес и такам Начукване на тайния ми отговор и профила ми замина....
Да вметна и жена му играе голяма роля XAXA
Няма кой да ти обясни колега.Абе аз не мога да разбера как става това крадене, я ми обяснете
хахаха
абе ти от луната ли падна
защо лъжеш хората че съм ти откраднал страница
benim PbyasnihaНяма кой да ти обясни колега.
а ти защо не казваш на хората че тези 2 страници ми даде в замяна на този профил
а приказваш празни приказки
виж са само какъв си смешен
а ти дето си ги откраднал от друг и ми ги даде на мен
виж си обяснението за крадене на страници само
СМЕШЕН
не те бъркам
щом знаеш за профила който го дадох в замяна на тези страници
значи си същия малоумник
не се прави
Автора на темата видимо е афектиран от случката. Въпреки лафовете на сеирджиите е факт, че пича е доказан измамник.
Аз също съм имал макар и минимално вземане даване с него и мога смело да заявя, че пича е най-некоректния, с който съм "работил" някога.
Глътна езика значи ти нищо не си спомняш а? В страничките в описанията пишеше скайпа ти мизерник..
След като там не отговаряше да те питам за реклама на сайт ти спамеше линка на профила " Preslava Ivanova " профила е оригинален--> помниш ли въшлио? След като ме добави в приятели с тоя профил вече си спомняш какво направи голям актьор си нема що!