Виж файлът 8049Виж файлът 8051
Колегата каза в начало към 600 лв но след това " иляз" недоволен искаше направо 2000 + разходи някакви... Стефан ми писа по скайпа да се посъветва аз му казах, че за 600 лв ще си добави 50 000 фена с Име с което пожелае.
В началото колегатa мислеше, че има нов собственик и беше категоричен, че ще закупи страницата след като този " Тъпак " го добави му стана ясно. Кой е ...
и ти стига си натяквал какъв си това няма никакво значение тук стига да се правят честни сдеклки във форума
аз затова харесвах старото лого на МН (където имаше две човече космонафт и едно извън земно) логиката беше че дори и извънземен да си ако правиш се ханеш сериозно с тях ще правиш пари... та така и тук няма значение кой си откаде си стига да си честен...
къде избяга беВиж файлът 8063Виж файлът 8065Виж файлът 8067Виж файлът 8069Виж файлът 8071Виж файлът 8073Виж файлът 8075
Ето ги ве мръсно копеле
развали ми цялото настроение тази вечер
дано да се гръмнеш в някое дърво
наистина ти го пожелавам от сърце
нямам нужда от новHе но предполагам, че ще cи направиш нов пак профил
Вече спирам да пиша !
Ти си продължавай не ми пречиш
Разкарайте го вече тоя келеш.
Не може 10 дена да ми обяснява как ще ми върне парите и после 2 седмици да не ми отговаря. Като реших да драсна 1 ред за него откривам не 1, а 2 теми с дооооста доста хора, които се оплакват от измами от него. Е, пък всички ли да си измислят... Реално на всеки 1-2 месеца някой реве от него. Видимо има нещо нередно.
П.П. Това е третата тема, в която не един човек се оплаква от него. Едно 10-15 човека в тоя форум правят същия бизнес като него, защо с колегите му проблеми няма?