От: ИНФО ЗА ИНВЕСТИРАНЕТО В НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Да, продължавай да следиш акциите и фалшивите поръчкови статий и остави хората които имат желание да разберат нещо за недвижимите имоти да им го обясни човека ,който продава - по рационално е . Защото ми е писнало такива разбирачи като тебе да ми вадят от 100 кладенеца вода само и само да докажат колко са грешни другите . Само ми прави впечатление ,че по цял ден си в тоя сайт от което правя заключение ти колко голям професионалист си в същност и колко време отделяш на излишни работи вместо да работиш , вярвай ми ако бачкаше при мене щях отдавна да съм те изритал ... и не само ами при всички онея фирми от продаващите мечти ,които реално вършат нещо на тоя пазар , а не като онея дъртите брокери на адрес дето все реват за "онова време" преди кризата дето са правили пари от стола в офиса докато пият кафе .
Ох и не спира - това, че имам време трябва ти говори нещо! За жалост просто се държиш като брокер!
И брокеро това, че обесняваш на хората какво е НИ, щото им го продаваш и си бил по рационален трябва ти говори нещо! Аз говоря за инвестиции а ти за продажба!
Това, че твоята работа е свързна с константно бъхтене и ходене на ляво на дясно, не значи че и аз трябва съм такъв. Ако ти покажа с какво се занимвам лошо ще ти стане, да търсиш езика на пазара в трейдинга или лонг терм подценени инвестиции не е като да ходиш и да продаваш мечти имам време и то много, защото всичко ми е систематизирано и цялостно изграден план и не зависи дали ще продам НИ или не! Моят брокер мисли колко сделки ще направя за месеца и той да се наяде от мен накрая!
Виждам ти нивото, но не коментирай моето като хабер си нямаш - аз до сега говоря чисто инвестиицонно аргументирано, това че не ти харесва е твой проблем!
П.С
Сега ще направя нещо полезно в темата ти ако до сега не съм правил според теб, ще дам стойност, която още не съм я видял! Спокойно няма ти взема нищо!
П.С 1. Да не остана неразбран - НИ е прекрасна инвестиция в правилните моменти, за хората които са наясно с това. НИ е сравинително ниско рискова инвестиция, ако е финансирана със собствен капитал. Както НИ е добре и за непретенциозните инвеститори имащи сравнително нисък толеранс към риск.
За тези, който са наясно говоря истински инвеститори с капитал купуват НИ като са подценени, можете се върнете по рано какво писах или доходност 15%+, другите влизат на 10% и при добри макро условия!
Когато нещата отиват към балон както БГ 2008-9 си разкешираха умните инвеститори парите и ги обърнаха в земедеслка земя!
Давам пример за борсовите играчи купуваха акции и разкешираха когато коефициените бяха свърх надценени - всичко се срина за няколко месеца от върха до дъното близо 8 пъти паднаха. Играчите купуваха на дъното АДСИЦИ в земедеслки земи и или убежищни инвестиции дивиеденто ориентирани ( фарамцефтика, заложни къщи и т.н) те бяха тези, които правеха пари при падащ пазар и всички като губеха пари.
Другите внесоха кеша си в суровини и злато/сребро + земя!
Като продаваш надценен актив и смениш за подценен и правиш този цикъл си про! Не можеш да си само в една инвестиция като НИ, да ми кажат тези взели големите кредити през 2008 и като нямат продажби какво са правили. Да до 2008 бе супер, а сега не иска се чува! Не можеш си позволиш си само е един инвест. клас нон стоп!
Прост пример докато не се разрешат институционалните, политическите кризи на доверие и банковата система спре се клати, икономиката заработи следствие на инвестициите НИ няма как да са добра инвестиция! За това докато е това валидно цените си падат докато стигнат естествен равновес! Милиардите инвестиции и сравнително добрия демографски и социален фактор бяха това, което направиха годините до 2008 хубави за НИ и цялата икономика!
Трябва си фактори за растеж!
П.С 2 Ако искате да разберете дали сте попаднали на точен брокер, който не гони комисионна а е честен, задайте тези въпроси и ако отговори абе утре всичко ще се оправи купи си НИ, ясно е!
Този, който потвърди вашите опасения на въпросите и да каже, да от инвестиционна точка не е добре, той трябва да ви е брокер!
Този, който си няма и представа от факторите в НИ, и не знае какво го питата, но иска да продава и ви учи какво е инвестиция, е никъв брокер!
П.С 3 Ако някой не вижда пак стойност или заяждане, моля нека поне да не обижда и да се опита да ме обори аргументирано - давам съвет ако ще ме оборвате използвайте официални референти данни 1-во и после ще осъзнаете, че трудно ще ме оборите, вероятността да съгласите с доводите ми ще е по-голяма. Ако все пак не направите това и почнат с обиди, то знайте проблема къде е!
НИ е част от 5-те инвестиционни класа, когато НИ е надолу друг ще е нагоре - баланс какво да го правиш!