Aramis
Active Member
Дали му е писнало? Ебати и чиновниците...
https://www.facebook.com/ivaylo.p.penchev/posts/10212109278145057?pnref=story
https://www.facebook.com/ivaylo.p.penchev/posts/10212109278145057?pnref=story
В работодателя пишат 90 процента некадърни, уволнени или троловебе не знам, ама и той купува терен под пазарната цена и после си преотдава офиси на сап и софтуер аг, неговата работа също не е кой знае колко по-различна ;D
едит: пък и коментарите за фирмата му са "много добри" - https://bgrabotodatel.com/company/159
Сега ги прочетох всички мнения, прочетете ги и вижте как се прави бизнес по бай-ганьовски от предприемача пенчев ли е къв е. Жалка работа, поредния бг бизнесмен който си купува ламбо от спестени осигуровки Предприемач та дрънка..
Тотална шизофрения!На последвалата среща, на която г-н Пенчев не присъства, тези теми бяха обсъдени в конструктивен и добронамерен диалог, без да се стига до крайно решение.
така е сигурно, но за неговата фирма 90% са лоши мнения, а и не само там пишат неща за фирмата, които ако някой претендира да е супер успешен бизнесмен са недопустими, но съм сигурен, че му е българска работа във фирмата. щом си купува ламбо, значи е леко комплексиран, някак не се връзва да даваш 700 лв и да караш кола за половин милион пред работниците си. Ако даваш по 7000 лв - да, карай си. Тея неща с мениджмънта и как трябва да се държиш с хората си не са за селски бизнесмени.. То оня на фейсбука шефчето имаше голф до преди време.В работодателя пишат 90 процента некадърни, уволнени или тролове
Това със заплатите...едва ли ги държи на сила. А и не съм убеден че всички заплати там са 700 лв.така е сигурно, но за неговата фирма 90% са лоши мнения, а и не само там пишат неща за фирмата, които ако някой претендира да е супер успешен бизнесмен са недопустими, но съм сигурен, че му е българска работа във фирмата. щом си купува ламбо, значи е леко комплексиран, някак не се връзва да даваш 700 лв и да караш кола за половин милион пред работниците си. Ако даваш по 7000 лв - да, карай си. Тея неща с мениджмънта и как трябва да се държиш с хората си не са за селски бизнесмени.. То оня на фейсбука шефчето имаше голф до преди време.
не, че нещо, ама в нашата фирма ние дет сме уж шефове караме по-смотани коли от хората, които работят при нас, няма защо да дразним
Тук съм съгласен. Не може човек, управляващ компания за милиарди, да псува като каруцар в официално писмо към неговите клиенти и към народа като цяло. На мен лично това ми направи много лошо впечатление...- ако си беше направил сградата където му е парцела сега нямаше да писка толкова.
+ наистина кара червено Ламборгини кабриолет
- малко е далеч от добър работодател (по информация на негови настоящи служители)
+ респект за това, че е изградил успешна компания и дава хляб на доста народ
- стила му на изказ и самото писмо като цяло са леко просташки
+ посочва конкретен проблем който държавата трябва да разреши
Абсолютно си прав. Не е важно ламбото, Пенчев и фирмата му, начина на изказ и тн...Защо се обсъжда един човек и същността му, вместо конкретното заключение в темата? Как считате София тех парк провал ли е или не?
То лошото е,че има твърде много доказателства за това във времето. Сякаш Арена Армеец не беше провал?! Огромна сграда в нищото, отиваш на концерт, не можеш да спреш колата никъде отпреди обяд. Не можеш и с градски транспорт да си отидеш, защото такъв няма. Не можеш и пеша да стигнеш където и да е, защото ако е кално и обувките, и костюмът отиват на химическо... а какво говорим да си хванеш такси, 2 часа висиш и не можеш да го направиш. Егати преживяването! Грандоманщина от класа. Същата нескопосана работа като Тех парка.Абсолютно си прав. Не е важно ламбото, Пенчев и фирмата му, начина на изказ и тн...
Според мен Тех Парк е тотален провал на фона на очакванията, обещанията и грандиозните проекти.
Общо взето се потвърждава че държавата не е коректен партньор.
Аз лично не съм ходил в арена Армеец