Aramis
Active Member
Дали му е писнало? Ебати и чиновниците...
https://www.facebook.com/ivaylo.p.penchev/posts/10212109278145057?pnref=story
https://www.facebook.com/ivaylo.p.penchev/posts/10212109278145057?pnref=story
В работодателя пишат 90 процента некадърни, уволнени или троловебе не знам, ама и той купува терен под пазарната цена и после си преотдава офиси на сап и софтуер аг, неговата работа също не е кой знае колко по-различна ;D
едит: пък и коментарите за фирмата му са "много добри" - https://bgrabotodatel.com/company/159
Сега ги прочетох всички мнения, прочетете ги и вижте как се прави бизнес по бай-ганьовски от предприемача пенчев ли е къв е. Жалка работа, поредния бг бизнесмен който си купува ламбо от спестени осигуровкиПредприемач та дрънка..
Тотална шизофрения!На последвалата среща, на която г-н Пенчев не присъства, тези теми бяха обсъдени в конструктивен и добронамерен диалог, без да се стига до крайно решение.
така е сигурно, но за неговата фирма 90% са лоши мнения, а и не само там пишат неща за фирмата, които ако някой претендира да е супер успешен бизнесмен са недопустими, но съм сигурен, че му е българска работа във фирмата. щом си купува ламбо, значи е леко комплексиран, някак не се връзва да даваш 700 лв и да караш кола за половин милион пред работниците си. Ако даваш по 7000 лв - да, карай си. Тея неща с мениджмънта и как трябва да се държиш с хората си не са за селски бизнесмени.. То оня на фейсбука шефчето имаше голф до преди време.В работодателя пишат 90 процента некадърни, уволнени или тролове![]()
Това със заплатите...едва ли ги държи на сила. А и не съм убеден че всички заплати там са 700 лв.така е сигурно, но за неговата фирма 90% са лоши мнения, а и не само там пишат неща за фирмата, които ако някой претендира да е супер успешен бизнесмен са недопустими, но съм сигурен, че му е българска работа във фирмата. щом си купува ламбо, значи е леко комплексиран, някак не се връзва да даваш 700 лв и да караш кола за половин милион пред работниците си. Ако даваш по 7000 лв - да, карай си. Тея неща с мениджмънта и как трябва да се държиш с хората си не са за селски бизнесмени.. То оня на фейсбука шефчето имаше голф до преди време.
не, че нещо, ама в нашата фирма ние дет сме уж шефове караме по-смотани коли от хората, които работят при нас, няма защо да дразним![]()
Тук съм съгласен. Не може човек, управляващ компания за милиарди, да псува като каруцар в официално писмо към неговите клиенти и към народа като цяло. На мен лично това ми направи много лошо впечатление...- ако си беше направил сградата където му е парцела сега нямаше да писка толкова.
+ наистина кара червено Ламборгини кабриолет
- малко е далеч от добър работодател (по информация на негови настоящи служители)
+ респект за това, че е изградил успешна компания и дава хляб на доста народ
- стила му на изказ и самото писмо като цяло са леко просташки
+ посочва конкретен проблем който държавата трябва да разреши
Абсолютно си прав. Не е важно ламбото, Пенчев и фирмата му, начина на изказ и тн...Защо се обсъжда един човек и същността му, вместо конкретното заключение в темата? Как считате София тех парк провал ли е или не?
То лошото е,че има твърде много доказателства за това във времето. Сякаш Арена Армеец не беше провал?! Огромна сграда в нищото, отиваш на концерт, не можеш да спреш колата никъде отпреди обяд. Не можеш и с градски транспорт да си отидеш, защото такъв няма. Не можеш и пеша да стигнеш където и да е, защото ако е кално и обувките, и костюмът отиват на химическо... а какво говорим да си хванеш такси, 2 часа висиш и не можеш да го направиш. Егати преживяването! Грандоманщина от класа. Същата нескопосана работа като Тех парка.Абсолютно си прав. Не е важно ламбото, Пенчев и фирмата му, начина на изказ и тн...
Според мен Тех Парк е тотален провал на фона на очакванията, обещанията и грандиозните проекти.
Общо взето се потвърждава че държавата не е коректен партньор.
Аз лично не съм ходил в арена Армеец