Аве мен, колко човека ползващи ИЕ тръгват да градят онлайн магазини?То проблема ще дойде, когато клиента ти звънне и каже, "абе сайта ми е счупен". Какво ще му отговорите?
То проблема ще дойде, когато клиента ти звънне и каже, "абе сайта ми е счупен". Какво ще му отговорите?
А прочетох "- Боли ме фара за счупения ви сайт."
Винаги ми е било смешно да чета писаници на псевдо "бизнесмени" с голямо его.Не берете грижа за потребителите ни, имаме няколко стотин хиляди бизнес клиента в няколко държави
И кое по точно ? Да не мислиш че ме боли **** за твоето мнение ............. Само доказваш колко си зле, Идея си нямаш колко и какви потребители какво ползват......Бежев както винаги блести с невежество!
Ако го бях казал аз, може да се захилиш, макар, че съм по-голям бизнесмен от теб със сигурност, но когато го казва инвеститора не знам кой по-добре знае клиентите си и как да го продаде, дори няма какво да коментирам това твърдениеВинаги ми е било смешно да чета писаници на псевдо "бизнесмени" с голямо его.
E nito edna emotikona? Ти щото имаш идея от нещо сигурноИ кое по точно ? Да не мислиш че ме боли **** за твоето мнение ............. Само доказваш колко си зле, Идея си нямаш колко и какви потребители какво ползват......
i говори ниско айкю........ ...... ...ползвам многоточие ........... по изразително е ..............
Когато трябва да се доказваш колко си постигнал ... ggАко го бях казал аз, може да се захилиш, макар, че съм по-голям бизнесмен от теб със сигурност, но когато го казва инвеститора не знам кой по-добре знае клиентите си и как да го продаде, дори няма какво да коментирам това твърдение
Точно пък на теб ли да се доказвамКогато трябва да се доказваш колко си постигнал ... gg
Да, така е. Магазинът, който вижда клиента ще работи на стар IE, съгласих се, че за крайния клиент е възможно да е на някакъв такъв стар браузър. За собственика на самия сайт обаче няма да работи админ панела, защото не си струва времето да се направи, а и не съм сигурен, че ще може.Според мен трябва да бъдете мили и коректни към хората Няма как егото Ви да бие всеки по-челото не е редно, за IE донякъде сте прав, хайде за админ часта не е проблем.
Но за самият онлайн магазин е редно да хваща всичко.
Поздрави.
Тук никой не говори за админ панели, а за това че се излиза с една статична страничка и мега хайпа, а тя не тръгва на 1 от трита най-популярни браузара.Верно прекалявате. Те фейсбук години наред не си оправяха адс мениджъра, не за IE, а за Мозила, от кивито искате админ панел за IE. Аз ако съм, ще го оправя, ама друг път...