Къде я видя тая цена1700лв на година за да имаш онлайн магазин!??
Те 80% от шоповете нямат толко чиста печалба
Сайта си работи много добре, каквито и трикове да са използвали за бързо зареждане. За функционалностите не мога да кажа нищо, защото трябва да си клиент и да усетиш нещата отвътре. Поздравления, момчета, знам че такова нещо се създава мнооого трудно! Доколкото си спомням, това е компилиран код, а не PHP боза. Явно, инвестицията Ви се е отразила много плодотворно Това е българско постижение и трябва да бъде адмирирано, не се нахвърляйте върху него с хейт и спам! Браво, момчета, a way to go
Нямаме такъв още, иначе система е супер.Някой успял ли е да види от вътре системата, да нарпави регистрация и/или магазин при тях?
С други думи, не си им ползвал услугите, имаш предвид сайта от няколко страници, който е видим без регистрация?Сайта си работи много добре, каквито и трикове да са използвали за бързо зареждане. За функционалностите не мога да кажа нищо, защото трябва да си клиент и да усетиш нещата отвътре. Поздравления, момчета, знам че такова нещо се създава мнооого трудно! Доколкото си спомням, това е компилиран код, а не PHP боза. Явно, инвестицията Ви се е отразила много плодотворно Това е българско постижение и трябва да бъде адмирирано, не се нахвърляйте върху него с хейт и спам! Браво, момчета, a way to go
Бихте ли си прочели пак написаното, защото на мен тези двете неща са ми много смешни в едно изречение. Примерно питоня е бърз колкото пхп и той ли е боза. Всеки чул, недочул етикетира...а не PHP боза .... не се нахвърляйте върху него с хейт и спам
Така е, сега е модерно да си Джавар или с остър поглед, всички други технологии да го ду*ат, но реално по-голяма част от уеба се управлява именно от тях. Пият една студена вода и се правят, че всичко е наред.Бихте ли си прочели пак написаното, защото на мен тези двете неща са ми много смешни в едно изречение. Примерно питоня е бърз колкото пхп и той ли е боза. Всеки чул, недочул етикетира...
Дайте да видим нещо работещо филтри али-бали. Презентационния сайт е неква тотална статика нормално да е бърз.