Иначе съм съгласен с AMOUN, че раждаемостта при ниско образованите хора (главно цигани) трябва да се намали, чрез някакви законови способи, защото огромния брой деца които раждат, не само че са изключително нещастни, ами и пречат на цивилизованите хора.
Наскоро гледах по телевизията, как едни еко активисти със собствен кораб, оборудване и на свой риск правят опити да пречат на японски кораби да ловят китове. В ледени води, при риск за живота си, защото и японците се чудеха как да ги потопят, успяваха да предотвратят убийствата на китовете. Като последна мярка използваха хвърляне на японския кораб на силно миризлив химикал, който вмирисва ужасно абсолютно всичко, включително и улова. Ти си само за там, ще ти хареса много сред тези хора.Аз пък имАх няколко години относително спокойствие и съм пак готов за екшън. Щото аман от туй печалбарство. Ама някакво хардкор приключение ми се е дощяло. Примерно дали да не са цана доброволец в Грийн Пийс или нещо от рода?! Епа я и на Антарктида ми са ходи, я туй-онуй.
Па може и да джойнна на никс каузата баси... Звучи ми фън.
То хубуу, мяркал съм филмчето, ама не моам да плувам и моретата не са мойта стихия поначало. То па не че голямо плуване ще падне ако цопнеш у крайбрежието на Антарктика де...Наскоро гледах по телевизията, как едни еко активисти със собствен кораб, оборудване и на свой риск правят опити да пречат на японски кораби да ловят китове. В ледени води, при риск за живота си, защото и японците се чудеха как да ги потопят, успяваха да предотвратят убийствата на китовете. Като последна мярка използваха хвърляне на японския кораб на силно миризлив химикал, който вмирисва ужасно абсолютно всичко, включително и улова. Ти си само за там, ще ти хареса много сред тези хора.
Все още ли ще пледираш за световен мир кога след някоя и друга година населението на Земята стане 15+ млрд. и пълчища индийци и чалмалии обсадят китната ти виличка и заскандират "АЙ КАКО ДАЙ НЕКОЙ ЛЕВ ЗА ЛЯБ ЧИ ДИЦАТА ГЛАДНИ РЕВЪТ У ПАЛАТКАТА (Б.ред: локализирана вътре в дворчето ти)!!?!?!".аз ще пледирам за световен мир и последната книга на паулу коелю:beer: иначе много ми се нрави да живея сама, в някой запустял шотландски район с онези средновековни кръчмички, да имам неограничен интернет, камина, езеро и никой да не ме търси по телефона (мразя да говоря празни приказки с отегчени сладкодумци)...пък за подробности после ше му мисля
Това ще да са предимно живеещите у София. Помийна яма. И на мене ми беше опротивяло докато бях там.Като чета какво пишат всички, стигам до извода че тук сме се събрали тайфа асоциални персони, които искат да са далеч от всички други хора, да си гледат спокойствието някъде далече от шум и досадници. Все пак, искаме да изкараме и пари, а парите идват от другите хора, така че щем не щем, трябва да контактуваме. На мен ми е много по-приятно да контактувам с хората посредством интернет, отколкото на живо.