От: От: Идеал за начин на живот - споделете за да се мотивираме взаимно
ЛЕК РАЗБОР НА НАПИСАНОТО ОТ ТЕБ
Бих искал да живея в къща с форма на горска хижа с градина с цветя, която да е далеч от града,
И като ти писне след 3 месеца, какво правим ?
на влизаговорят по мой адрес коя мадама водих вчера в къщи, и коя мадама водя днес в къщи, знаят ми графика не и излизане, и др. глупости.
супер... обаче като отидеш във вилата... колко мадами ще дойдат... няма да има кой да ти прави график.. но то и няма да има на какво да се прави график...
от време на време ще искам да отида и до МОЛ-а да си напълня колата с провизии
явно не ти се налага да пазаруваш често и да зареждаш с провизии
Аз бих отишъл да кажем в темпо вместо в мола за да ЗАРЕДЯ ПРОВИЗИИ
но да е близо до море или планина,
оххх за да е близо до море и планина и да е на 20 километра от град в който има мол....
караш ме да се потя от напъни
знам такива места, но не са нищо особенно...
с градина в която да поливам цветя
тая градина иска поддържане, копанйе садение и плевение ... да не забравяме поливането и торенето...
отделен въпрос че цветята ще ги гледаш няколко седмици
бодни си доматки и краставици... поне ще ти е харно на душата че ще береш плодовете на труда си )
и от време на време да седна на верандата да наблюдавам цветята, и да им се радвам
ту хубаво да поседнеш... на верандата... ама покрай градината и поливането...
комари, мухи, оси, пчели и прочие напаст...
вечерно време не трябва да светваш пък...
абе не е баш както си го мислиш
средно-голям басейн ако не съм близо до морето, понеже обичам да плувам
Хубаво това с басейна... ама той иска поддръжка... ти знаеш ли че ако не се поддържа след третия ден водата позеленява... почва да става хлъзгава? и гадна... а и малко са месеците в които да го ползваш... още по малко са месеците в които да го ползваш БЕЗ ДА ЗАТОПЛЯШ ВОДАТА
А водата откъде ще идва за средно големия ти басейн? 10 на 4 на 2
80 кубика е за малък басейн... средния не ми се говори колко е...
трябва сонда да набиваш... знаеш ли колко струва метър сонда ... а понякога се налага и над 50 метра да се дупчи...
тъй като съм свикнал до леглото ми да са двете големи бюра с 2 потребителски PC компютъра и двата ми сървъра, ( общо 4 PC-та )
харно... ама темата не е да се хвалим нали
не знам как спиш с тея бръмчалки до главата... / не че ме интересува де/
един гараж със горски стар раздрънкан джип
тоя горски стар джип... щом ше е стар и раздрънкан... мислиш ли че ше му вярваш да те закара в гората с багаж...
пък и старите горски джипове харчат много повече от новите...
дай да мислим екологично мамка му - нали искаш еко живот в къща в гората- пази я тогава...
И как ще се топлиш зимата...
А с паяците? ко ши правим.. ако няма пути да чисти ши са удушиш...
Няма л ида те е страх...
Не гледаш ли филми...
вампири таласъми извънземни
ам крадци цигани...
ами оня убиеца дето го търсят дядото ... може и той да е там по тая гора...
Абе трудно е да ти кажа
Ще спра до тук... за комплекса не искам да коментирам... хора всякакви, дано ти хареса в комплекс... не си мисли че ще ти е по добре сред заможни комшии които да гледат на теб пренебрежително и да са потънали в собственото си его и себелюбие трудно се живее и с такива хора - те знаят кои са и очакват и от другите да го знаят и да се съобразяват с тях! и в такъв комплекс ще ти е трудно с м узиката... това става само в студентските градчета и то не във всеки блок