Ами като цяло е много добра идея топла витрина с тип домашна храна: пържени филии, млечна баница, макарони ( на фурна и варени със сирене), качамак, тутманици, домашна вита баница ( с тиква, ябълки или сирене ), домашни сладки ( от едно време не модерните сега боклуци ). Напитките вода, кисело мляко и чай ( липа и шипка ) Ограничен асортимент, но това е идеята. И нещата трябва да са прогитвяни не на конвейр а в количества продаваеми за няколко часа.
Може да бъде в два вида:
- малък семеен бизнес на ключово място
- голям бизнес в голям град близо до офиси и кръстовища с поне 10-15 топли витрини още на старт. ( тук малко трябва да се обмисли формата за подготовка на продукцията, като отново не трябва да се набляга на продукция тип франчайз в бесни количества )
Ясно ми е, ч е каот виртуални нинджи повечето презирате офлайн бизнесите обаче в тях все още има много хляб.
Конкретно тази идея съм я развивал на теория много сериозно, но заминах за чужбина и няма как да я осъществя в БГ. Другата идея с меда за която писах по-горе сега ще я пробвам около нова година тук в Англия.