Torbalan Trolski
Well-Known Member
От: Идея с голям потенциал! To script ot not to script?
Глупостите, коти си ги наръсил тук ти ги посочиха още 100 човека, ама ти си последна инстанция и единствено твоите откровение са меродавни.
Всъщност, както и всяка тема, в която се забелязва твоето присъствие.
По същество нищо не казваш, но то е нормално за теб. Изливаш някакви дълбокомислени с нищо не свързани откровения
То си личи колко ги знаеш. На ЕДИН тъп въпрос не можеш да ми отговориш три дена. Може ли да се дописва към php на C. И бягаш по-тъча само и само да не си признаеш, че не си всеведущ.Не ми обяснявай неща, които знам. И със С++ и с Java съм работил немалко годинки. Не искам да задълбавам в технически подробности, че елементарните неща не може да се разберем. ТИ нали нямаше да влизаш повече![]()
Глупостите, коти си ги наръсил тук ти ги посочиха още 100 човека, ама ти си последна инстанция и единствено твоите откровение са меродавни.
Какво има да се разводнява на тема, която е простотия по рождение?Не ми пречиш, но спри да ми разводняваш темите с простотии. Нещо ако не си съгласен по същество - сподели сега, или замълчи завинаги!
С кое не си съгласен досега? Кое е принципно погрешно от изписаното горе?
Всъщност, както и всяка тема, в която се забелязва твоето присъствие.
По същество нищо не казваш, но то е нормално за теб. Изливаш някакви дълбокомислени с нищо не свързани откровения