като гледам си хазартен тип , направо регистрираш един домейн izbori2023.bet и правиш една платформа със залаганияХайде да видим този път дали някой си е променил гласа от предишните избори и да видим ще оцелимли този дето ще спечели изборите.
По-добре ще е izboribg.bet че не се знае до кога ще има избори ахахахкато гледам си хазартен тип , направо регистрираш един домейн izbori2023.bet и правиш една платформа със залагания
Като гледам интереса клони към нищо.Хайде да видим този път дали някой си е променил гласа от предишните избори и да видим ще оцелимли този дето ще спечели изборите.
Това не е Евровизия, дето някой ''печели''. Това, че някоя партия ще бъде на първо място, не означава, че е спечелила изборите, защото няма да може да състави кабинет. С всичките салта и шпагати, дори при коалиция между гроб и коалиция NEXO, кабинет на сащ-ските слуги няма да има. За целта ще трябва да привлекат ДПС, Възраждане или БСП, което е абсурд.този дето ще спечели изборите.
Контарата сериозно те подхлъзна, а ти си мислиш, че още си девствена.Това не е Евровизия, дето някой ''печели''. Това, че някоя партия ще бъде на първо място, не означава, че е спечелила изборите, защото няма да може да състави кабинет. С всичките салта и шпагати, дори при коалиция между гроб и коалиция NEXO, кабинет на сащ-ските слуги няма да има. За целта ще трябва да привлекат ДПС, Възраждане или БСП, което е абсурд.
Резултатът и от самите избори, и от парламентарната дейност след тях ще е аналогичен на предишния.
С всичките салта и шпагати, дори при коалиция между гроб и коалиция NEXO, кабинет на сащ-ските слуги няма да има.
Не се впрягай толкова, някой са по-глупави от други и обратното.Дафни, опитай да кажеш нещо смислено и, ако може, по начин, който е разбираем за читателите. Непонятна е глупостта, която си написал. Неуспешен опит за оригиналничене, сори.
Нищо подобно - отговорил съм искрено дори на интимните й въпроси.Контарата сериозно те подхлъзна.
Чак дотам ли отидохте? Я, разкажи, ще е интересно на аудиторията.Нищо подобно - отговорил съм искрено дори на интимните й въпроси.
А тя ме пързулна че е от Св.
Къде "дотам"?Чак дотам ли отидохте? Я, разкажи, ще е интересно на аудиторията.
Е, колко па да са били интимни??? Нали знаеш, че пазя чатове и по всяко време мога да пусна скрийншот.Нищо подобно - отговорил съм искрено дори на интимните й въпроси.
И в крайна сметка ш'се окаже, че ти си мислиш, че още си девствен. Тва ментално хайку на Дафни тотално оспами темата...А тя ме пързулна че е от Св.
Не се поддавай на внушенията на провокатора, Дафни.Чак дотам ли отидохте? Я, разкажи, ще е интересно на аудиторията.
По кое време ще ги пуснешЕ, колко па да са били интимни??? Нали знаеш, че пазя чатове и по всяко време мога да пусна скрийншот.
И в крайна сметка ш'се окаже, че ти си мислиш, че още си девствен. Тва ментално хайку на Дафни тотално оспами темата...
По-добре да не пуска, че е твърде пикантно - дефакто й признавам за официалната си връзка с една малолетна...По кое време ще ги пуснеш
Дай боже да станат и 2 малолетните, с които имаш връзка.дефакто й признавам за официалната си връзка с една малолетна...
Тази на касетофон ли записва?По-добре да не пуска, че е твърде пикантно - дефакто й признавам за официалната си връзка с една малолетна...
ПП: кажи за кой ше гласуваш.