от честните??? Ако разкажа това което знам за него ще му дойде да се скрие от полезрението на всички ... бил ми е клиент.@VbbAgency , защо се смееш. Този не беше ли от честните?
Туряй кръста 3 пъти амин и във гроба... туй е политическата съдба на въпросния гУсуин...от честните??? Ако разкажа това което знам за него ще му дойде да се скрие от полезрението на всички ... бил ми е клиент
Не държа да знам, но май голяма мизерия и той сътвори, дори не съм сигурен защо се връща на политическия фон.от честните??? Ако разкажа това което знам за него ще му дойде да се скрие от полезрението на всички ... бил ми е клиент
всичко е за пари.... пари от спонсори на които обяснява , че е нужно да инвестират в него за изборите пък той ще им се отблагодари подобаващо. Има дар слово човека и умее да убеждава.Не държа да знам, но май голяма мизерия и той сътвори, дори не съм сигурен защо се връща на политическия фон.
XAXAXAXAXAXAXXAXAAXAXAXAXAXXAXAXвсичко е за пари.... пари от спонсори на които обяснява , че е нужно да инвестират в него за изборите пък той ще им се отблагодари подобаващо. Има дар слово човека и умее да убеждава.
Защото 30-годишните (че и нагоре) не го помнят.Не държа да знам, но май голяма мизерия и той сътвори, дори не съм сигурен защо се връща на политическия фон.
Че то останаха ли хора, които да му вярват, че и да мислят, че той по някакъв начин ще влезе където и да е в политиката?всичко е за пари.... пари от спонсори на които обяснява , че е нужно да инвестират в него за изборите пък той ще им се отблагодари подобаващо. Има дар слово човека и умее да убеждава.
единственото нещо което няма да се свърши никога на този свят са балъците.Че то останаха ли хора, които да му вярват, че и да мислят, че той по някакъв начин ще влезе където и да е в политиката?
XAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXAXединственото нещо което няма да се свърши никога на този свят са балъците.
Да, и те не са малко. Според мен човека няма шанс да влезе. Прекалено много други като него с по-малко минало си чакат реда.единственото нещо което няма да се свърши никога на този свят са балъците.
ама на него не му е целта да влиза никъде... казах ти покрай изборите си е осигурил спонсори поне за милион на които е обещал нещо .... така може година напред да не прави други измамиДа, и те не са малко. Според мен човека няма шанс да влезе. Прекалено много други като него с по-малко минало си чакат реда.
Гениален е.ама на него не му е целта да влиза никъде... казах ти покрай изборите си е осигурил спонсори поне за милион на които е обещал нещо .... така може година напред да не прави други измами
той ги подбира такива дето имат пари , но нямат нужните контакти за чупене на капачки... пък и си е измислил схема за законна измама.Гениален е.
А тези спонсори не чупят ли капачки, ако не си получат обещаното? Да не го четем след изборите в новините по друг повод?
Евалата. Цял живот само това да "работиш" и си се уредил. Някои хора имат доста "специална" мисия на този свят.той ги подбира такива дето имат пари , но нямат нужните контакти за чупене на капачки... пък и си е измислил схема за законна измама.