Зависи какво ще трябва да правя за 500К. И ако събира такива като мене..кандидати бол... включително и на теб ако ти предложи ще влезеш на фона на едни 500К които може да вземеш
Зависи какво ще трябва да правя за 500К. И ако събира такива като мене..кандидати бол... включително и на теб ако ти предложи ще влезеш на фона на едни 500К които може да вземеш
Споко той и боцинката ще заровиТакова унижение, толкова сконфузени физиономии, никакво ръкостискане, никакви разговори на масата.
Радев ги създаде, и той ги зарови днес.
В смисъл резонанс от типа на Lonely Toons, удар с тиган...Такова едно ми се щеше да ви кажа едно нещо, ама тия дни пак някакъв сериозен резонанс в хората.
Ама разбира се, че е заради замразените преговори. Нищо друго не му дава основание да нарича измамниците ''дискредитирани''. Те хич, ама хич не се дискредитираха с изтеклите записи.Радев или е изнервен или съветниците му хич ги няма.......не му отива да се държи така ,
Някяк си не звучи логично "замразени" преговори за правителство/отстрана на ГЕРБ/ да значи "дискредитиран" мандат.
Ади ти изобщо слуша ли записа?Радев или е изнервен или съветниците му хич ги няма.......не му отива да се държи така ,
Някяк си не звучи логично "замразени" преговори за правителство/отстрана на ГЕРБ/ да значи "дискредитиран" мандат.
Ади ми идва твърде отнесена, за да е адекватна по злободневните теми. Постоянно го забелязвам при нея, но няма лошо. Някой трябва и да разведрява атмосферата.Ади ти изобщо слуша ли записа?
Ади търсиш ли си гадже ?темата е за друго и аз ако съм на админите ще я "замразя "
Бягай и не поглеждай назадАди търсиш ли си гадже ?
щооооо? да не си вършал нивата там?Бягай и не поглеждай назад
Аз грешки в живота рядко правя, повечето са финансовищооооо? да не си вършал нивата там?
жена и финанси са две неразделни думиАз грешки в живота рядко правя, повечето са финансови