Това има ли някакво значение за ''куролацията'', щото такъв е процентът и на неодобряващите смяната на националния празник и премахването на паметника на съветската армия?Гледам, че 99% от коментарите във фейса го подкрепят
Вежди Рашидов предизвика скандал: Всички к**ви се събудиха да се сетят, че преди 15 години са били изнасилвани (Видео)
След часове през партийния пресцентър дойде извинение от страна на Вежди Рашидов: Използваният от мен език е недопустим, особено в настоящия дебат и момент Скандални думи на депутата от ГЕРБ-СДС Вежди Рашидов в почивката на заседанието на парламента за промените в Закона за домашното насилие...www.24chasa.bg
Истинските мъже помагат на по-слабите, а не ги нараня, за да покаже някакво надмощие.И по-важен въпрос: защо насилието трябва да се формулира като "домашно", за да има справедливо наказание?
Веждата е ясен още от случая, когато счупи носа на полицайчето.Истинските мъже помагат на по-слабите, а не ги нараня, за да покаже някакво надмощие.
В случая с тази долна пияница, протеже на всички мутрафони, е доказателство, че някой хора са просто за "изриване" от този свят. Цялата деградация идва от такива хора. И на мен лично нямаше да ми направи кой знае какво впечатление, ако това изказване бе дошло от някакво пианде в забито от Бога село, на което му остават броени седмици, съсипваща го необратима цироза, но това е политик, който е уж народен представител. Да загърбим факта какво лайно е, изказване от подобен тип е опасно. Или е такъв вътрешно, което е абсолютно възможно или го е изцепил в слаб момент, породен от това, че народа в този момент го е накарал да работи и да вземе мерки.
Аз не съм експерт но имам някакъв ограничен опит към тази насока, та въпроса ми е, пила ли си ракия с Пепси ?
Не. Ракия и на компрес не изтрайвам, но като се замисля, май и пепси не съм пила.Аз не съм експерт но имам някакъв ограничен опит към тази насока, та въпроса ми е, пила ли си ракия с Пепси ?
Компота с малини е прекрасен разредител за ракия! Но за уиски?
Добре, че не пия уиски иначе сигурно щях да се обидя! Те тези дето го пият, обикновено се имат за прозападно настроениНе знам, мен. Не разбирам нищо. Племенничката ми постоянно ме упреква, че нямам ''банкетна'' култура. То никаква култура нямам, та за банкетната да се притеснявам..
п.с. тва с компота и уискито съм го правила в крехка възраст. Днес съм достатъчно зряла и умна, за да знам, че не бива да се разваля хубавия компот с неква ''престижна'' пърцуца.
Аз не правя разлика между ракия и уиски - честно. И двете имат ужасен дъх и изгарят гърлото по много неприятен начин.Добре, че не пия уиски иначе сигурно щях да се обидя! Те тези дето го пият, обикновено се имат за прозападно настроени
П.П. Няма нищо по-хубаво от това да се прибереш в къщи след тежък ден, да си направиш хубава шопска салата да си налееш една ледена ракия, и да си отвориш компот от мазето за разредител
Ами като няма тема "Искрено и лично"Айде, оспамихме и тая тема...
Така е политкоректно, да не вземе рязко да сменим курсаЕх, че конфуз.
Първият арест на Кьовеши в България е върху чист като англска сълза кмет, издигнат от БСП, вместо на някой мазен гербаджия.