Slavchev
Well-Known Member
Ще ме облекчиш ли, че на герберастите това ви е професията.Доста напрежение си събрал
Ще ме облекчиш ли, че на герберастите това ви е професията.Доста напрежение си събрал
Е на ротационен принцип как само един..Ще ме облекчиш ли, че на герберастите това ви е професията.
Публично заявяваш че си гей? Вероятно не ти беше лесно да го споделиш?Ще ме облекчиш ли, че на герберастите това ви е професията.
Асексуален съмПублично заявяваш че си гей? Вероятно не ти беше лесно да го споделиш?
Ама само вкъщи, като болшинството ''женени с деца''.Асексуален съм
Беше иронично не се оплаквам иначе от семейния животАма само вкъщи, като болшинството ''женени с деца''.
Или както се казва: Мъжете са като кучетата - щом излязат през портата са ничии.
Шегувах се. Нямам никакви наблюдения върху семейния ти живот.Беше иронично не се оплаквам иначе от семейния живот
човека който беше собственик на Зеленчуковата борса, на всички фирми оградили КПП Андреево и на половината стоителни фирми в България. Човек на Баце и съдружник на Таки. От ранга на Брендо по внос на кокаин от латинска америка в Европа. По богатство се равнява на повече от Васил Божков! Всичкия внос на плодове и зеленчуци в България от Турция и Гърция го контролираше той! Златния гьол на КПП Андреево беше негов както и безмитните зони. Поръчител на около 50 знакови убийста в България пследните 20 години.Какъв е тоя Къро, с какво е полезен на страната ни, че убийството му е топ новина?
Тоя да не е решил да сменя пак партията? Ама той май участваше в някаква Силна България, или нещо си!Ексклузивно! Радостин Василев напуска ПП
Очаква се да обяви в петък, че излиза от парламентарната група на Промянатаblitz.bg
не... просто му излязоха далаверите като спортен министър и гледа да не бие на очи...Тоя да не е решил да сменя пак партията? Ама той май участваше в някаква Силна България, или нещо си!
Абе бояджия
Е той напуска ПП не политиката, все пакне... просто му излязоха далаверите като спортен министър и гледа да не бие на очи...
Да, бе, ясно, че е мафиот, но защо убийството му трябва да ни впечатлява? Затова, че е обвързан пряко с български политици? Че това нечовека който беше собственик на Зеленчуковата борса, на всички фирми оградили КПП Андреево и на половината стоителни фирми в България. Човек на Баце и съдружник на Таки. От ранга на Брендо по внос на кокаин от латинска америка в Европа. По богатство се равнява на повече от Васил Божков! Всичкия внос на плодове и зеленчуци в България от Турция и Гърция го контролираше той! Златния гьол на КПП Андреево беше негов както и безмитните зони. Поръчител на около 50 знакови убийста в България пследните 20 години.
Това не е лично решение на Руди-гела. Избишкали са го ПеДе-тата, защото им цапа имиджа, а и вече не им е необходим.не... просто му излязоха далаверите като спортен министър и гледа да не бие на очи...
Убит е от службите според мен.... имай предвид , че Гешев няма да пусне кокала току така , а службите работят и нелегално. Да не си мислиш , че някой друг уби Васил Илиев навремето? Точно службите си го думнаха защото стана прекалено голям.Да, бе, ясно, че е мафиот, но защо убийството му трябва да ни впечатлява? Затова, че е обвързан пряко с български политици? Че това не
е новина. Убивал е, убит е - какво по-логично развитие на такъв живот?