kovak
Well-Known Member
Този ако стъпи в 7/8 ще си поискам парите които съм дал за 2год назад
Този ако стъпи в 7/8 ще си поискам парите които съм дал за 2год назад
ГРОБ са загубили? Значи кандидата е бил прекалено честенВсъщност, кандидатът за кмет на селото, за когото гласувах, беше от гроб - за първи път пускам за тия, но тук аз лично гледам личността. Изгубихме.
Тва гражданята ич не познавате българското село.ГРОБ са загубили? Значи кандидата е бил прекалено честен
Дам, гледах го това село. Но гледах и за с. Чирен дето се регистрирали над 300 души и всички в селото знаят, че те не живеят там, но си търпят и траят. А при село от 1000 души 300 могат да решат вота!Тва гражданята ич не познавате българското село.
На село не се фалшифицират избори, щото за селата никога няма пари. Тоест, нЕма нужда от вмешателства, щото нЕма финансови потоци.
Вчера показваха някакво село, в което не е имало нито един кандидат за кмет.
О, открили са. Комшията га беше кмет (лека му пръст) не се спеше. По цяла нощ влачеше нещо общинско/селско с джипката.Може вашите кметове, още да не са открили ниша за крадене, за това
Ето значи има за крадене, а викаш нямалоО, открили са. Комшията га беше кмет (лека му пръст) не се спеше. По цяла нощ влачеше нещо общинско/селско с джипката.
Кой ще гласува за мене, бре? Чак такава фалшификация не може да се направи.Ето значи има за крадене, а викаш нямало
Айде след 4 години ставай ти кмет, че да делим
Машините се манипулират от един човек, а протоколите малко по-трудно.Ето затова не са им удобни машините
„Да помогнем на Мартин, на баче Цено“: Появи се скандално видео с дописване на преференции (ВИДЕО)
Тука сме си наши момчета, започва агитацията за дописване на преференцииbtvnovinite.bg
Сега щели да се съдят! Чей да видим к'ви циркове ще стават!Най-накрая кметчето на СофиАта ще поведе прайда
Кой кого?Сега щели да се съдят! Чей да видим к'ви циркове ще стават!
Ваня Григорова дава на съд изборните резултати, докато Терзиев ще бърза да махне паметникът на съветската армия. Щото няма други неща по-важни от него в София.Кой кого?
Ееее, ще ми липсваКой сега е №1??? А? А?
ÐÑÑÑаÑа ÐаÑÐ°Ð´Ð°Ð¹Ñ Ð¿Ð¾Ð´Ð°Ð´Ðµ оÑÑавка каÑо пÑедÑедаÑел на ÐÐС
ÐÑмед Ðоган поема вÑеменно опеÑаÑивноÑо ÑÑководÑÑво на паÑÑиÑÑаnova.bg
И бавното протяжно изговаряне на думите - дума от две срички се произнася за 17 секудни.Ееее, ще ми липсва
Друго си да чуеш някой негов лапцус
Не, това е бързо за него поне за 27 сек.И бавното протяжно изговаряне на думите - дума от две срички се произнася за 17 секудни.
Шиши ще се оправи, ние да му мислим...Шиши президент! Евала на "промяната"