И при нас "падат" Метана вече е над 6 кинта, добре че внасяме еко-хамерикански газ, че и там цените ще паднатПродължавайте промяната с идиотите след 02.10 като гласувате за ПП и ще ви поздравя..
Както писах в оная другата тема преди месец че бензина и нафтата ще паднат доста повече , но само в чужбина..
бензина в Турция за А95 е 1.90 лв. бензин с добавката 1.95 лв...
Дизел в Турция е на цена 2.65 лв. дизел с добавка 2.70 лв.
и се очаква още да паднат цените с около 15 стотинки до 2-3 дена.. при нас дали ще паднат незнам вие кажете
Да, комунистите напират да се връщат.Някой нещо за Чехия?
Еврокомунисти, социалдемократи, Тоталитаризъм-демократиДа, комунистите напират да се връщат.
Някой нещо за Чехия?
Моля?Да, комунистите напират да се връщат.
Какви ги вършат твоите от правителството на Промяната:Май става ясно, че ГЕРБ и ПП ще са топ партиите. Не мисля, че е изненада. По-скоро изненадата ще дойде, ако се коалират.
Демократът Славчев отново се смее, чудно ми е защо???Да, комунистите напират да се връщат.
Няма какво да се чудиш, просто коментарите са ти толкова тъпи и плоски, че могат да будят само смяхДемократът Славчев отново се смее, чудно ми е защо???
Ааа, ясен си, там на село всяко мнение, дето не ти допада е тъпо. Е, нормалка. Стой си там, най-добре е!Няма какво да се чудиш, просто коментарите са ти толкова тъпи и плоски, че могат да будят само смях