ххахаах кво вика може ли да запишете отново ахахахахах
Правилно е само бойчето като ги тегли ...При така заложените политики догодина трябва да теглим 14 млрд. дълг. Наистана си е 'Промяна':
Не помня бойчето от колко време не е във властта, ама само той ви е в акъла.Правилно е само бойчето като ги тегли ...
6-7 месецаНе помня бойчето от колко време не е във властта, ама само той ви е в акъла.
Другарю Славчев, то ляво не остана. Кого ще подкрепиш сега: Янев или Възраждане?Иначе тия на протестите срещу Газпром и подкрепящите укро-мангалите са някакви събрани от цирка и почти сигурно са на пико, или нещо от тоя сорт![]()
![]()
![]()
Ей за толкова години не се научи, че никога не съм бил от "левите" ти дружки...Другарю Славчев, то ляво не остана. Кого ще подкрепиш сега: Янев или Възраждане?
и аз гледах видеото и точно това направиха ... няма как с такава скорост автобус да спре , а те препречиха пътя му.Не знам дали е по темата, но видяхте ли видеото с катастрофата на полицаите с автобуса? Само на мен ли ми се струва, че се самоубиха ?
Талибана се опита да ги заобиколи а те се блъснаха в 18 тонен автобус... Е да спряха го ..
То рано или късно всеки съжалява за избора си, и за да не прави повторно грешката или не ходи или гласува с "не подкрепям никой". Всеобща тайна е, че всеки се дъни рано или късно, защото....абе причини много, но не е чат толкова невежество и аматьорщина, колкото съвсем друго.Мен са ми адски смешни тези, които гласуваха за Радев и сега скачат срещу него. Всеки ден им се подигравам. И има защо!
То и след "лъсци" биваше да има и 3-ти дубълххахаах кво вика може ли да запишете отново ахахахахах
Точно! В краен случай като гърците - пред парламента с яйца и бухалки ... малко да се поиграе бейзбол. Такива варианти да дадеш на някой шанс, той да се о*ира в диапазона от няколко месеца до десетилетка и повече и после да повтаряш, потретваш едно и също не става, нито пък стават така наречените "мирни протести", на които хората излизат с плакати, надписи, колажи, запалени зипо-та и тем подобни. Може и да става де, но не и по родни земи.за да не прави повторно грешката или не ходи или гласува с "не подкрепям никой".
Луна може.Хубаво Слави ще прави референдум за 'президентска република'. Ама да няма сърдити, ако следващият президент е бай Бойко или Луна например.