Аз да питам, ще има ли чуканджи март месец? Пак ли ще са същите мафиоти и крадци?
Глобалната картинка е ясна за всеки, няма да се измъкнем от нея. Идеята е друга, може да сме част от цялата свинщина, но нещата да са идея по-поносими. Не се получава поради факта, че тукашните са мърлячи, самозабравили се изроди, мислещи само за себе си и рахитносто си поколение, което да прати в чужбина на учи, щото там наркотиците са по-чисти. Хора, които са приели много навътре идеята да сдухат всичко. Да, може да ни държиш зависи, да ни правиш на маймуни, но ако си идея по умен от неандерталез, може да го направиш така, че елементарните нужди и битовизми да са на ниво, и хората да не вдигат много глава.
Не само го виждам, но се чудя в коя канафка ще легнат някой ден с деянията си. Следва се модел на тотална сасипия, но пак повтарям, това не е задължително да върви с пълна мизерия - може да грабиш, съсипваш и унищожаваш с по-добро представяне пред т.нар. овци, които ходят да урните. Има такива сценарии и доказателството е в също толкова излезли от мизерията държави.
При мен тази опция я няма от години и виждам какви глупости съм написал чак, като ги постнадържа да те информирам, че имаш опция да прегледаш текста преди да го постнеш
Имаш опция редакция, или???При мен тази опция я няма от години и виждам какви глупости съм написал чак, като ги постна
Редакция има, но имам в предвид, че преди имаше бутон прегледай или нещо от сортаИмаш опция редакция, или???
Е, има си я опцията ''Preview", поне при мен, дето форумните функции са ми силно орязани. Чувствам се дисидент, но компенсирам с упоритост. От третия път успявам да постна коментар и да реагирам на нечий пост.Редакция има, но имам в предвид, че преди имаше бутон прегледай или нещо от сорта
Е, има си я опцията ''Preview", поне при мен
Нямам я тази екстра
Палачо смотан. Поне в това е добър - да злобее.Слави избухна с нов хит, този път на мушката са Радев, Янев и Донев! ВИДЕО
"Радев ще предложи, генерал да сложи, на третия мандат" са само част от лириките на новия чалга хитblitz.bg
Човече, ти си като ''хамалите'' от каналето. Една дума не можеш да напишеш правилно.Палачо смотан. Поне в това е добър - да злобее.
Браво на човека с правилното глаголене. Хвана ме. Ти пък като пишеш грамотно, много, много умнотии си написала.Човече, ти си като ''хамалите'' от каналето. Една дума не можеш да напишеш правилно.
Последно ''палАч" или ''палЯчО'' искаш да го наречеш? Щото има известна разлика в значението на двете думички.
Казват, че сексът след сдобряване е най-хубав. Не знам, не знам...