angelovarna
Well-Known Member
След като видях тези снимки, започвам да си мисля, че щеше да е по-добре третия мандат да го бяха дали на ДъПъСъ-то.
Кажи нещо за криптотоПонеже форумът е predpriemach.com - ето докъде можеш да стигнеш, ако си имаш сайт за фалшиви новини:
Протеже на министър Минеков се хвали със снимки на вечерята си в Давос | Glasove.com
автор: "епицентър". следвайте "гласове" в телеграм снимки на десерт със златен лист и други гурме специалитети - с това ще се запомни българското участие на световния икономически форум в давос, събрал политическия и икономическия елит на света. гурме-вечglasove.com
facebook.com/1138705761/videos/3505642719692795/
Аз искам, ако някой ще дава, но държа да запазим националната си валута.Аз не искам евро..
Сигурно ще преброяват колко сте реалния резервАко това е истина, ще стане мазало, че и мен ме засяга лично като мл.сержант от резерва...
Виж файлът 27343
Файда няма от тия подписки, както и от петиции. Керванът си върви, а кучетата си лаят.Някой включи ли се вече в подписката против еврото?
Аз да!
Защо точно сега е въпроса? В момента тече мобилизация на около 250 хил. души в Полша, която трябва да приключи до края на месец Март. Отделно, всички от запаса сме се клели да защитаваме България, а не ЕС и НАТО, поради простата причина, че по ония времена не бяхме членове на тези съюзи. Според този член 95 в призовката, наказанието е административно - глоба до 1000 лв. Ще я платя, но няма да се явя. Пушечно месо във война, която не е наша, няма да бъда. Това, което ме притеснява, е че ще измислят някаква вътрешна, т.е. национална опасност, за да ни прилъжат да се явим...Сигурно ще преброяват колко сте реалния резерв
иди виж какво ще ти кажат хахахаЗащо точно сега е въпроса? В момента тече мобилизация на около 250 хил. души в Полша, която трябва да приключи до края на месец Март. Отделно, всички от запаса сме се клели да защитаваме България, а не ЕС и НАТО, поради простата причина, че по ония времена не бяхме членове на тези съюзи. Според този член 95 в призовката, наказанието е административно - глоба до 1000 лв. Ще я платя, но няма да се явя. Пушечно месо във война, която не е наша, няма да бъда. Това, което ме притеснява, е че ще измислят някаква вътрешна, т.е. национална опасност, за да ни прилъжат да се явим...
Защо точно сега е въпроса? В момента тече мобилизация на около 250 хил. души в Полша, която трябва да приключи до края на месец Март. Отделно, всички от запаса сме се клели да защитаваме България, а не ЕС и НАТО, поради простата причина, че по ония времена не бяхме членове на тези съюзи. Според този член 95 в призовката, наказанието е административно - глоба до 1000 лв. Ще я платя, но няма да се явя. Пушечно месо във война, която не е наша, няма да бъда. Това, което ме притеснява, е че ще измислят някаква вътрешна, т.е. национална опасност, за да ни прилъжат да се явим...
Ха ха, хубава шега, но за съжаление нещата са сериозни. Затова чакам тези избори, на които ще излязат хората да гласуват с дрянови бюлетини, та да изляза да гласувам и аз.иди виж какво ще ти кажат хахаха