the.rampage.rado
Well-Known Member
Двама са. Сега това борче може да те съди за клевета, а аз лично го познавам.
я пак виж списъка и ми кажи къде е втория https://www.parliament.bg/bg/MPДвама са. Сега това борче може да те съди за клевета, а аз лично го познавам.
Разбрахме що ги подкрепяш.Двама са. Сега това борче може да те съди за клевета, а аз лично го познавам.
Деба, този каскет много се разработи уе!
Хич не го подкрепям, даже доста ми е антипатичен. Реших да се пошегувам с колегата, той пък реши да ми направи реконтра с искане на друг имунитет... аххахаРазбрахме що ги подкрепяш…
На хранилката си и ти..
ей, ейййй…
Разбрахме .. няма нужда.Хич не го подкрепям, даже доста ми е антипатичен. Реших да се пошегувам с колегата, той пък реши да ми направи реконтра с искане на друг имунитет... аххаха
мани нашата партия сега , кажи за твоята партияКажете сега за вашата партия, защо с негласуването си, тя вкара прасето в комисията?
Гешев е похарчен от бившите му шефове и съратници, колкото и да се пъне е пътник в професионално качество. Зависи какво се е спазарил с американците, дали ще пее, за да има достъп до средства или ще поема и ще се крие цял живот от бившите му "приятели".с темпото с което е тръгнал Гешев усещам как след месец ще има 150 депутати без имунитет
Не, аз са ти казвам обръщане на посоката. Нали вчера се пенехте, че ние ще вкараме прасето? КОЙ го вкара сега прасето? Вие и проекта от итн, на които им беше налят вот именно за такива мизерии.мани нашата партия сега , кажи за твоята партия
Я първо кажи коя е твоятаКажете сега за вашата партия, защо с негласуването си, тя вкара прасето в комисията?
бъркаш се.... Гешев е боец и оперативен работник който много добре си е изиграл картите , със сигурност има много записи и компромати срещу всеки един политик в БГ. Те тръгнаха на война с него ама ще загубят.Гешев е похарчен от бившите му шефове и съратници, колкото и да се пъне е пътник в професионално качество. Зависи какво се е спазарил с американците, дали ще пее, за да има достъп до средства или ще поема и ще се крие цял живот от бившите му "приятели".
Ако ще и картини да е рисувал за това, което са си говорили това няма никаква тежест в тази разорана кочина.бъркаш се.... Гешев е боец и оперативен работник който много добре си е изиграл картите , със сигурност има много записи и компромати срещу всеки един политик в БГ. Те тръгнаха на война с него ама ще загубят.
И знаем от къде ги има..със сигурност има много записи и компромати срещу всеки един политик в БГ
Гешев НЕ е г-н Никой, притежава власт и инструменти с които може да съсипе всеки един човек в България! Ти забравяш , че е главен прокурорАко ще и картини да е рисувал за това, което са си говорили това няма никаква тежест в тази разорана кочина.
@nandibandi - кажи, кеф ли е партията ти да е създадена от мафията от дпс?
Не знам, ти кажи. Аз не гласувам за ДаебеммайкатанаБългария. Е, веднъж се обърках, ама поне се осъзнах, че при тебе изпусната работата.@nandibandi - кажи, кеф ли е партията ти да е създадена от мафията от дпс?
Ми ще ходи.. като е без пари.И знаем от къде ги има..
Абе, честно: наа никой ли не му прави впечатление, че Гешефт ходи до сащ сума пъти в последните месеци? Закуски, вечери с големите колелета. Абе, наивни ли сте?