Избори за Народно събрание 02.10.2022

Ще гласувам за

• ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

Votes: 23 31.5%
  • ГЕРБ-СДС

Votes: 10 13.7%
  • ДПС

Votes: 3 4.1%
  • БСП за България

Votes: 0 0.0%
  • ИТН

Votes: 5 6.8%
  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

Votes: 9 12.3%
  • ВЪЗРАЖДАНЕ

Votes: 12 16.4%
  • Български ВЪЗХОД

Votes: 1 1.4%
  • НИЕ ИДВАМЕ

Votes: 0 0.0%
  • Изправи се БГ

• Няма да гласувам

Votes: 8 11.0%
  • за някоя неизвестна партия

• Общо гласове
    73
Двама са. Сега това борче може да те съди за клевета, а аз лично го познавам.
я пак виж списъка и ми кажи къде е втория https://www.parliament.bg/bg/MP

Ако имаш предвид

ДИМИТЪР ИВАНОВ АВРАМОВ , той е подсъдим в Монтана за друго

Деба, този каскет много се разработи уе! :D :D :D

Гешев с изненадващ ход! Интригата ще се разплете в петък​

Главният прокурор ще е първият от тримата големи, който ще прави изявление по БНТ​

Главният прокурор Иван Гешев най-вероятно ще направи изявление по Българската национална телевизия (БНТ) в петък. Това съобщиха от обществената телевизия.

Той ще се възползва от правото, което му дава чл. 52 от Закона за радио и телевизия. Той гласи, че право на обръщение по БНТ и Българското национално радио (БНР) имат президентът, шефът на парламента, премиерът, председателят на Конституционния съд (КС) и тримата големи в съдебната власт - главният прокурор и шефовете на ВКС и ВАС.

До момента представителите на съдебната система, както и шефът на КС, не са се възползвали от този текст. Така че Гешев ще е първият от тримата големи, който ще прави изявление по БНТ.

Какво ще каже все още не е ясно. Не се знае и от колко часа ще говори обвинител номер едно на България.

1686138138866.png

Разбрахме що ги подкрепяш…
На хранилката си и ти..
ей, ейййй…
Хич не го подкрепям, даже доста ми е антипатичен. Реших да се пошегувам с колегата, той пък реши да ми направи реконтра с искане на друг имунитет... аххаха

Хич не го подкрепям, даже доста ми е антипатичен. Реших да се пошегувам с колегата, той пък реши да ми направи реконтра с искане на друг имунитет... аххаха
Разбрахме .. няма нужда.
Познавам ония, познавам тоз ..

с темпото с което е тръгнал Гешев усещам как след месец ще има 150 депутати без имунитет :)

• Like
Реакции: OSH
Кажете сега за вашата партия, защо с негласуването си, тя вкара прасето в комисията?

Кажете сега за вашата партия, защо с негласуването си, тя вкара прасето в комисията?
мани нашата партия сега , кажи за твоята партия :)

с темпото с което е тръгнал Гешев усещам как след месец ще има 150 депутати без имунитет :)
Гешев е похарчен от бившите му шефове и съратници, колкото и да се пъне е пътник в професионално качество. Зависи какво се е спазарил с американците, дали ще пее, за да има достъп до средства или ще поема и ще се крие цял живот от бившите му "приятели".

мани нашата партия сега , кажи за твоята партия :)
Не, аз са ти казвам обръщане на посоката. Нали вчера се пенехте, че ние ще вкараме прасето? КОЙ го вкара сега прасето? Вие и проекта от итн, на които им беше налят вот именно за такива мизерии.

Я първо кажи коя е твоята :D

макар че съдейки по истеричното несвързано бръщолевене ще да е ДБ

Голям рев, че шиши влязъл там, където не му е работа, ама оня ден се гушкаха с прасето и приеха радушно подкрепата му за посолската чета разбойници.

Днеска вече шиши е мнооого лош, ама все пак с него ще променяме конституцията. И обикновено когато някой посерко много се осере, някой друг му е срал в гащите. Ма що ревете, уе? Вие си го избрахте. Ся, айде да не се правите на по-тъпи, отколкото сте. Много ддобре знаехте, че шиши върви в комплект с буци, когото изпрахте. ;)

• Like
Реакции: Vbb
Гешев е похарчен от бившите му шефове и съратници, колкото и да се пъне е пътник в професионално качество. Зависи какво се е спазарил с американците, дали ще пее, за да има достъп до средства или ще поема и ще се крие цял живот от бившите му "приятели".
бъркаш се.... Гешев е боец и оперативен работник който много добре си е изиграл картите , със сигурност има много записи и компромати срещу всеки един политик в БГ. Те тръгнаха на война с него ама ще загубят.

• Like
Реакции: OSH
бъркаш се.... Гешев е боец и оперативен работник който много добре си е изиграл картите , със сигурност има много записи и компромати срещу всеки един политик в БГ. Те тръгнаха на война с него ама ще загубят.
Ако ще и картини да е рисувал за това, което са си говорили това няма никаква тежест в тази разорана кочина.

@nandibandi - кажи, кеф ли е партията ти да е създадена от мафията от дпс?

със сигурност има много записи и компромати срещу всеки един политик в БГ
И знаем от къде ги има..

Абе, честно: наа никой ли не му прави впечатление, че Гешефт ходи до сащ сума пъти в последните месеци? Закуски, вечери с големите колелета. Абе, наивни ли сте?

• Like
Ако ще и картини да е рисувал за това, което са си говорили това няма никаква тежест в тази разорана кочина.

Гешев НЕ е г-н Никой, притежава власт и инструменти с които може да съсипе всеки един човек в България! Ти забравяш , че е главен прокурор

Не знам, ти кажи. Аз не гласувам за ДаебеммайкатанаБългария. Е, веднъж се обърках, ама поне се осъзнах, че при тебе изпусната работата.

• Like
И знаем от къде ги има..

Абе, честно: наа никой ли не му прави впечатление, че Гешефт ходи до сащ сума пъти в последните месеци? Закуски, вечери с големите колелета. Абе, наивни ли сте?
Ми ще ходи.. като е без пари.
Иначе се чудя що ПП е американска, а американците са срещу тях

Горе