$INeed$
Well-Known Member
По-зле от Боко? Не знам кой е за очила.аз не твърдя , че Бойко е цвете за мирисане , но ПП и ДБ са по зле от него , ако ти не го виждаш това значи е време да си вземеш очила... ще ти кажа най добрата оптика
По-зле от Боко? Не знам кой е за очила.аз не твърдя , че Бойко е цвете за мирисане , но ПП и ДБ са по зле от него , ако ти не го виждаш това значи е време да си вземеш очила... ще ти кажа най добрата оптика
Кого извади буци за премиер? Кой е тоя с многото езици - ''многоезичен''?
Да ни е на късмет само.Кого извади буци за премиер? Кой е тоя с многото езици - ''многоезичен''?
Аз наистина питах. Щото във фийда ми излизат само коментари с възмущение по адрес на ''некъв гърчав глист''.Да ни е на късмет само.
За тези 12 години политическа криза не е имало. Или не знаем какво е политическа криза
Радвам се, че така мислиш.За тези 12 години политическа криза не е имало. Или не знаем какво е политическа криза
Тая достатъчно си е загладила косъма, не я мислиАуу, ама тя наистина е анорексичка. Хуманно спрямо нея е да стане премиер, та да заглади косъма малко, но е нехуманно спрямо българския народ. Сложен казус..
Ми що не яде, бре? Поне веднъж седмично. То тва е ходещ учебник за ортопеди. Ужас.Тая достатъчно си е загладила косъма, не я мисли
Може да хапва био-буболечки, отгледани в специални ферми, спрямо изискванията на шефовете й. Може пък и да е на яка дрога и инсулинови инжекции, знае ли човек, то вече всичко е модерноМи що не яде, бре? Поне веднъж седмично. То тва е ходещ учебник за ортопеди. Ужас.
Я разясни как поведе с 3:0 и срещу кого?В общи линии, Борисов поведе с 3:0 за следващите избори.
Всички останали, партии, медии и социално мрежи(и темата в този форум) само реагират на действията му.
Съгласен! По-скоро е 4: ~0. Все пак сме на Борисов 4 кабинет г/д....Я разясни как поведе с 3:0 и срещу кого?
Борисов си има твърд електорат, който няма как да се увеличи, та ако ще 3 менискуса да скъса едновременно. Повел е държавата към пропастта, но е факт и че така наречените му опоненти за нищо не стават. Дори са по-зле. Следващите избори ще увеличат процента на Възраждане, ако не ударят още по-грубо с фалшификациите от Козяк.за следващите избори.
Копейкин достатъчно се омаза, ако се появят Луна или Митю Пищова - за тях съм.Следващите избори ще увеличат процента на Възраждане, ако не ударят още по-грубо с фалшификациите от Козяк.
Бате, ти някъде на хранилка при ГЕРБ ли си или си тъп просто?В общи линии, Борисов поведе с 3:0 за следващите избори.
Всички останали, партии, медии и социално мрежи(и темата в този форум) само реагират на действията му.
Има си и повече. Има си едни още гербарски общинари, купени местни бизнеси / или заплашени, че ще им спре кранчето, още доста пионки в държавата администрация, няколко други олигарха с техните окто-пишко-пипала, болни хора или такива на неговия акъл, което е горе долу същото..., такива дето уж играят сечено на другите партии (ПП, Костя, и т.н.), гласувайки за ГРОБ, но това е малко като да тепеш глисти с дилдо.Борисов си има твърд електорат, който няма как да се увеличи, та ако ще 3 менискуса да скъса едновременно. Повел е държавата към пропастта, но е факт и че така наречените му опоненти за нищо не стават. Дори са по-зле. Следващите избори ще увеличат процента на Възраждане, ако не ударят още по-грубо с фалшификациите от Козяк.