Chill
Well-Known Member
@nandibandiТрябва ни 1 тулуп за премиер
@nandibandiТрябва ни 1 тулуп за премиер
Мерси, да така е редно. И аз още не знам, май имаме нови играчи, които май ще минат прага.Ще пусна, само да се изяснят новините к0рви в бардака Темите ги пускам, кагато ЦИК обяви всички кандидати. Иначе почват едни сръдни....
Жена не става, трябва харизматичен вожд а.к.а Баце
Да поканим @s1yf0x той е на светлинни години и разбира от всичко ахахаЖена не става, трябва харизматичен вожд а.к.а Баце
Хич не си мисли, че ти решаваш. Ето кой решава тия неща:Жена не става, трябва харизматичен вожд а.к.а Баце
Хич не си мисли, че ти решаваш. Ето кой решава тия неща:
Скандална закуска при Херо Мустафа - зад гърба на лидерите на партиите САЩ сглобяват кабинет | Glasove.com
скандална закусна при херо мустафа в деня на консултациите при президента радев взриви политическата сцена у нас - целта ѝ е да бъдат сондирани позиции за съставяне на евроатлантическо правителство в българия зад гърба на лидерите на парламентарно предстаglasove.com
п.с. ако звънн на Херо не само ще ме направи МП, но и ще ми помогне да вземем партията на Дефа и да го изритаме. Правено е, така че да няма изненадани.
Гунчева е мега проста баба. Видях го чата. Много страшно, че се организира транспорт за хората, които искат да отидат на протест в София. Щото в чата никъде не се казва: ''ще им платим да дойдат'' или ''ще ги бием ако не дойдат'' - просто се организира транспорт. За такива партийни дейности на партиите се отпускат партийни субсидии.Елена Гунчева извади на показ партийния чат на "Възраждане"
Снимки: Булфото, и Елена Гунчеа, фейсбук Депутатката Елене Ганчува,коятосе отцепи от 'Възраждане' пусна пост в социалните мрежи, в който показва и чат за това как се събират автобуси за протест. Чатът се нарича БРЦК явно по аналогия с Българският революционен централен комитет. Ето...petel.bg
Права си, ние имаме пари за гориво! Не сме стадо като вас.Гунчева е мега проста баба. Видях го чата. Много страшно, че се организира транспорт за хората, които искат да отидат на протест в София. Щото в чата никъде не се казва: ''ще им платим да дойдат'' или ''ще ги бием ако не дойдат'' - просто се организира транспорт. За такива партийни дейности на партиите се отпускат партийни субсидии.
Лесно ви е на вас. Продължаваме Пародията си имат един мравуняк джендър-атлантически щатни протестъри, на които се плаща директно от Козяк. Чатове за организиране на рейсове - нЕма!
п.с. @contra, всичко наред ли е? Притесняваш ме нещо напоследък.
Кокорчо ти ли си?Права си, ние имаме пари за гориво! Не сме стадо като вас.
даже с този чат се вижда нещо много по интересно което според мен ще им носи още нови гласуващи щото се забелязва.. в тоя чат са написали, ако трябва ще вземем пари назаем... това значи че нямат много много спонсориГунчева е мега проста баба. Видях го чата. Много страшно, че се организира транспорт за хората, които искат да отидат на протест в София. Щото в чата никъде не се казва: ''ще им платим да дойдат'' или ''ще ги бием ако не дойдат'' - просто се организира транспорт. За такива партийни дейности на партиите се отпускат партийни субсидии.
Лесно ви е на вас. Продължаваме Пародията си имат един мравуняк джендър-атлантически щатни протестъри, на които се плаща директно от Козяк. Чатове за организиране на рейсове - нЕма!
п.с. @contra, всичко наред ли е? Притесняваш ме нещо напоследък.
Супер забавен.Кокорчо ти ли си?
Прогноза, 60:40 - правителство при третия мандат:избори.Лесно ви е на вас.
Аз мисля, че не са. Виж колко хитро и нагло го правят (а това с далаверата от избраните посредници е само малкото нещо, заплащането им за другото - голямото и солидно - което ще произтече от тая врътка).Има ли още някой, който да мисли, че тези от ПП не са идиоти:
Без руски газ сме изправени пред криза, каза председателят на КЕВР Станислав Тодоров, назначен за шеф на регулатора от "Продължаваме промяната", които спряха руския газ, за да го купуват с 30% по-скъпо от Гърция чрез избрани посредници.
Аз мисля, че не са. Виж колко хитро и нагло го правят (а това с далаверата от избраните посредници е само малкото нещо, заплащането им за другото - голямото и солидно - което ще произтече от тая врътка).
Много повече от просто идиоти са, "подставени лица реализиращи злонамерена цел с пагубни последствия за огромната маса народ и бъдещето на държавата като цяло" им отива повече.
(Не, че който и да е от останалите не се бори именно за тая служба и няма да направи съвсем същото по основните въпроси.)
Ако няма power, това се опитах да обясня на римайндъ.Тези неща ги пускам от година, откакто се появиха Кирчо и Кокорчо. Ама трябваше ли да съсипят държавата, за да станат ясни на всички: