Niceeee of courseайде, колеги!Виж файлът 25098
Забавно, ама повърхностно. Между Вежди и наркоманчето стои цяла Вселена от култура.
Ти си рекордьор по дрънкане на глупости, а форума не е твой.Дефе, недей да се присламчваш като видиш, че псувам някого с надеждата, че и теб ще те огрее. Твърде жалък и нещастен си, за да се занимавам с тебе.
Използвам цитата, който си постнал, защото не го бях видяла.
Блинки е рекордьор по дрънкане на глупости, но форумът си е негов. Може да го прави.
Блинки, не ме познаваш и не знаеш абсолютно нищо за личния ми живот, за да плескаш такива тъпи коментари.
Относно великата ти гордост - децата ти: Да са ти живи и здрави, че имат да плащат огромните дългове, които тия последните нещастници им оставиха. За 6 месеца увеличиха дълга с колко? Типин да каже, той е по-запознат.
Имаш предвид пияндето ли. Да, има. Нма спор тук.Забавно, ама повърхностно. Между Вежди и наркоманчето стои цяла Вселена от култура.
Изчезвай, бе тотален неудачник жалък.@nandibandi Ти си тотално изпляскала патка.
Като гледам острани си толкова много толерирана, и като цяло почти никой не ходи да проси някой да ти налага форумни наказания. Ти си протежето на форума, ако не си забелязала. Общо взето @ReminD и @етерИум и може би @contra да просили да ти направят нещо админите.
Каква си ти, че да защитаваш някой. Ти си една просякиня и си искала от админите, които нападаш, наказания за кой ли не.Изчезвай, бе тотален неудачник жалък.
Смешката на форума, дето съм те защитавала ще ми даваш оценки. Я, марш при поредния проект, който нямаш намерение да реализираш, а само си търсиш внимание. Attention whore без една интересна клетка в себе си.
Ако Сашо Диков ти каже, че снимките на Кирил и Лена на стълбите на МС на фотографката Десислава Кулелиева са истински, ще му повярваш ли?@nandibandi , тия жалки медии с това се хранят, нали знаеш. Разчитат на такива като теб на кликат, шерват и разпространяват тъпнята, които са са изсмукали от пръстите. Но явно има и ефект върху някакви вече по някакъв начин търсещи пролуки в управлението им хора. И като цяло да има зрелище, все пак това върти света на посредствените.
Кое това, не разбрах? Че съм просил да й направят нещо админите ли? Просих, "банвайте я тая" казвам. Викат "нямаме дребни в нас в момента". И си останах с увиснала просешка ръка...Общо взето @ReminD и @етерИум и може би @contra да просили да ти направят нещо админите.
Ще продължаваш да й дишаш праха отзаде на кака ти, докато се лензиш подмазвачески на ръководството - това ти е съдбата. Тя е най-забележителният член на този форум и ще си остане така.Каква си ти, че да защитаваш някой. Ти си една просякиня и си искала от админите, които нападаш, наказания за кой ли не.
И си нямаш идея от къде го знам, защото си проста патка и то изпляскала.
Добре, че уточни. Айде сега ми кажи как се нарича жена член на форум. Членка?Кое това, не разбрах? Че съм просил да й направят нещо админите ли? Просих, "банвайте я тая" казвам. Викат "нямаме дребни в нас в момента". И си останах с увиснала просешка ръка...
Ще продължаваш да й дишаш праха отзаде на кака ти, докато се лензиш подмазвачески на ръководството - това ти е съдбата. Тя е най-забележителният член на този форум и ще си остане така.
Разбра ли бе?
Щото не си живял на минимална заплата в държавите им. Много се знае от страни да се говори.
ето двама силни играча , така се играе , като Ердоган .. близък си с ЕС и с Русия.. оправяш им проблемите и получаваш това което искаш
Ехеее... Остави и на контрата малко анус за близане. @contra похвали нандито, че етера е на косъм да спечели сърцето й.Ще продължаваш да й дишаш праха отзаде на кака ти, докато се лензиш подмазвачески на ръководството - това ти е съдбата. Тя е най-забележителният член на този форум и ще си остане така.
Разбра ли бе?
Нищо няма да му оставя, всичко ще й оближа - и задник, и предник, всичко за мене. Контрата да ходи при Коцето.Ехеее... Остави и на контрата малко анус за близане. @contra похвали нандито, че етера е на косъм да спечели сърцето й.