Добре, че е темата независимите да се посмеем от сърце. Като минат няколкостотин страници и тук присъстващите "политолози" са "аз сгреших". Иначе като върнеш страниците кипят от анализи...
И за кого предлагаш да се гласува? Кой не ДС агент, на хранилка на САЩ или Русия? Да не мислиш, че някой случаен ще се появи и ще ни поведе към нови висини?Кой от всичките е "птичи мозък"? Визирам всички явно проруски индивиди гласуващи за ПП. Такава заблуда не бях виждал през живота си! Иначе са супер анализатори в политиката. Войната изкара на показ всички тролове на брат ни Русия. Многократно съм си изказвал мнението, че ДС агентите до ден днешен управляват. Това е факт. Да заживеем по-добре нито един от тази комунистическа измет не трябва да има досег до властта. И обединен народ срещу тях. Имам съсед, който все още решава кое правителство му е по-изгодно. Отричат, разбира се. От кръга Монтерей е. Умират вече, но в наследство оставят поколения и пионки, които работят в техен интерес.
Оф, моля ти се. Тва се пъне да изглежда умно, но от постовете му не се лее мъдрост, а чиста злоба.И за кого предлагаш да се гласува? Кой не ДС агент, на хранилка на САЩ или Русия? Да не мислиш, че някой случаен ще се появи и ще ни поведе към нови висини?
И за кого предлагаш да се гласува? Кой не ДС агент, на хранилка на САЩ или Русия? Да не мислиш, че някой случаен ще се появи и ще ни поведе към нови висини?
Оф, моля ти се. Тва се пъне да изглежда умно, но от постовете му не се лее мъдрост, а чиста злоба.
Как да му обясниш, че сме гласували за ПП в съвсем друга геополитическа ситуация. Как да му обясниш, че не само аз съм сгрешила, а и Ноке и Биаро и много други, които RetarD нарича ''птичи мозък''.
А па тва с ДС агентите е толкова тъпо, че повече няма накъде. Как да му обясниш, че държавата ни отдавна се управлява от USA слуги, а не от руски агенти.
Тя само това знае. Мисли си, че всички са злобни като нея, а хората просто си я качват на дедовия. Ако я обидиш нещо си злобен, но тя като обижда постоянно не е.Злоба, вика. Нещо връзката с централния мозък ти се губи май. Не разбра ли, че мен няма как да ме вкараш в сапунката ти като "Дързост и красота" в тези теми. Пускай линкчета на погледа и не ме занимавай с терзанията ти.
Тя само това знае. Мисли си, че всички са злобни като нея, а хората просто си я качват на дедовия. Ако я обидиш нещо си злобен, но тя като обижда постоянно не е.
Ма недей да ми звучиш като някой с връзка с централния мозък. Нека не забравяме, че ти беше човекът, който искрено вярваше, че Анонимните ще спрат руската инвазия в Украйна, като хакнат сайта на Роскосмос.Злоба, вика. Нещо връзката с централния мозък ти се губи май. Не разбра ли, че мен няма как да ме вкараш в сапунката ти като "Дързост и красота" в тези теми. Пускай линкчета на погледа и не ме занимавай с терзанията ти.
Аз за ПП не съм гласувал.Как да му обясниш, че сме гласували за ПП в съвсем друга геополитическа ситуация. Как да му обясниш, че не само аз съм сгрешила, а и Ноке и Биаро и много други, които RetarD нарича ''птичи мозък''.
Тя само това знае. Мисли си, че всички са злобни като нея, а хората просто си я качват на дедовия. Ако я обидиш нещо си злобен, но тя като обижда постоянно не е.
https://www.predpriemach.com/threads/Украйна-Русия-какво-ви-е-мнението.88802/page-182
Що? Ще го набиеш ли?Не се захващай с мен...
Земи се скрий в мишата си дупка. Ти си тотално инвалидизиран по всички възможни начини. Това, че информацията за Иван Милев, изгорен в културния дом в Одеса от фашистите липсва, не доказва твоята версия, че на същото място са пушили наргиле и са се веселили. Никой не е убиван в Донбас, руснаците обстрелват, контролираната от тях АЕЦ, както и собствения си изправителен лагер, където държат нацистите от Азов.
И две страници след това - дори без източник - "малко информация" , 100 страници ГангБанди обяснява - ЖИВ ИЗГОРЕН БЪЛГАРИН - представяш ли си бате, и всичките лъжи от тоя списък, спуснат от РУСОФИЛИ ЗА БОЛГАРИИ във фейса, доказан фейк, освен ако нямаш 2 капки мозък в главата.
Само сменете със случайно число страницата - драсканиците на тоз руски боклук са на всяка страница - ако не са обиди, са АНАЛизи и мнения - да се посмеете.Код:ttps://www.predpriemach.com/threads/Украйна-Русия-какво-ви-е-мнението.88802/page-182
А теб какво те бърка какво ще го правя? Може пък да го гъделичкам до смърт...Що? Ще го набиеш ли?