Да не се разплачеш за бабикянците, типине? Това са сценки от селски вечеринки, за да не ги забравят хората при скорошното ново гласуване за парламент.Освежаваш с боя табелата на руското посолство - в ареста...
И кво? По-добре ли е онова пианде Веждичката?
Сравняваш Вежди с Наско? Напушен ли си?И кво? По-добре ли е онова пианде Веждичката?
Няма вече Кокорчо задлъжня много и свършиха... Чакаме вдигането на данаците до няколко години от 10 на 20%, че 54милиярда как се връщат хахахОще ли има пари за тролове?
Що фен ли си? Да върнем пиянката?Сравняваш Вежди с Наско? Напушен ли си?
Сравняваш Вежди Рашидов с оня напушляк? Явно ти си му единствения фен.Що фен ли си? Да върнем пиянката?
Що, голямо име ли е онова пианде, че аз нещо не усетих да направи нещо много добро за културата. Тази пияница само обикаляше по банкети и барове, за да се налива. Не съм фен и на сегашните аматьори, но да ми обясняваш как пияницата е по-добра партия, значи нещо не е наред горе в централата.Сравняваш Вежди Рашидов с оня напушляк? Явно ти си му единствения фен.
Иначе само за днес:
Кирил Петков бе освиркван и унизен в Битоля, Йотова му каза да вземе мерки срещу съветниците си, а Генчовска, че продължава да си води своя политика.
Външният министър на ДНР за моряците от "Царевна": Чакат помощ от българските власти, но такава засега няма.
Екоминистерството е разрешило застрояването на Аркутино.
Каримански: Защо резервът е намалял с 4,5 млрд. лева за месец и половина?
Караджов - никога не съм твърдял, че има проблеми с договорите за пътищата на ГЕРБ. Проблемът дойде от доклад от служебното на Янев за прдполагаема неделствителност (6-та мин от Панорама)
Панорама - 15.04.2022 - Българска национална телевизия
Пари и пътища – вицепремиерът Гроздан Караджов Опозиция в търсене на възможности – Николай Нанков от ГЕРБ Кой с кого в коалицията – Христо Иванов Макр...bnt.bg
Отлично описва целите на партията, даже и "всички, освен кучето ти" е съвсем в духа на Целите за Устойчиво Развитие, за които ПП радеят и към които се стремят. Там, в ЦУР, много се грижат животните да са добре, за разлика от хората, които трябва да преустроят начина си на живот, за да "не вреди на природата".Много добър избор на песен за учредяване на партия. От 35-та секунда с текст:
„Да те е*а и теб, и майка ти, и сестра ти, и работата ти, и строшената ти кола и тези л*йна, които наричаш изкуство.
Да те е*а и теб, и приятелите ти, които повече няма да видя.
Всички, освен кучето ти. Всичките можете да ходите на м*айната си“.