ЕК върна Стратегическия план на България с 200 забележки - EU - Новини Бг
Novini.bg - Актуалните новини - новините от днес и последни новини от България и света. Информация за най-важните събития в сферата на политиката, шоубизнеса, спорта и ...
Което е горе-долу нещо такова, цитат:Европейската комисия започна своята последна консултация относно дерегулацията на новите техники за развъждане в селското стопанство
Още не. В момента изчакваме да ги вдигнат с 50 ст. на литър и чак тогава ще ги намаляват с 25 ст.Има ли ги реално тези 25 ст за бензина или няма. Има ли го някъде по някои бензиностанции.
Уауу, явно отдавна не съм влизал в тая тема, доста променени нагласи виждам за кратък период от време хах.
![]()
Генчовска: Екипите на премиера водят паралелни разговори с ЕС за РСМ | Glasove.com
поредна доза скандални признания направи пред депутатите външният министър теодора генчовска. след като преди месец тя оповести, че българия води две политики спрямо рс македония, днес дипломат №1 заяви, че екипите на премиера продължават да саботират проglasove.com
Разбираш, че форума е мъртъв когато и след подобен цирк никой не пише за негоТия циркови маймуни верно ли се сбиха пред децата?![]()
Даже не знам за какво говорите. Няколко дни не съм се интересувал от новини. Та за какво става въпрос?Разбираш, че форума е мъртъв когато и след подобен цирк никой не пише за него![]()
Защото беше зает да търсиш снимки на младата Урсила Дер Лайнен и да ги сравняваш с тези на Шарапова.Даже не знам за какво говорите. Няколко дни не съм се интересувал от новини. Та за какво става въпрос?
Просто си направих един timeout от светските неща.Защото беше зает да търсиш снимки на младата Урсила Дер Лайнен и да ги сравняваш с тези на Шарапова.![]()