етерИум
Well-Known Member
За кое?Етериума питай не се ли притеснява ?
За кое?Етериума питай не се ли притеснява ?
И в тая ли тема лизане на руски ануси, нали си имате темата за Украйна
Да, те са пълнежа съм цялата тази ситуация. Ама доста добре, на разходка до София, да видиш президентството, ЦУМ, да се повозиш на метрото, и що не да повикаш за свалянето на едно правителство.Така говориш, като че ли циганите от автобусите на копейката са свалили правителството, а не славчо /дпс / бойко / мутрофанова/ копейката с вот на недоверие.
Ама, то това е странното, че няма хора от София да искат оставката на това правителство, явно живеем в някакви паралелни вселени. Хора, сериозно, осъзнайте се, гледам целия фб подкрепя ПП, всички млади са там. Абе лъжат ви...Да, те са пълнежа съм цялата тази ситуация. Ама доста добре, на разходка до София, да видиш президентството, ЦУМ, да се повозиш на метрото, и що не да повикаш за свалянето на едно правителство.
Митрофанова е гласувала вот на недоверие? Имаме новина!!!Така говориш, като че ли циганите от автобусите на копейката са свалили правителството, а не славчо /дпс / бойко / мутрофанова/ копейката с вот на недоверие.
Няма какво да видим после, както и да ги въртиш нещата, не изглежда подредбата накрая да е нещо, което ще искаш. Това правителство освен изброените "качества", които спомена, имаше и още много други фактори, които обикновените хора не виждат за жалост, но нищо, като тръгне "новото" ще ги види в същата ситуация.Митрофанова е гласувала вот на недоверие? Имаме новина!!!
Освен това на мен хич не ми пука кой, как и защо. Важното е, че тая клоунада свършва до няколко дни. Пък после ще видим.
п.с. Знаем кой свали това правителство - две качества - некадърност, комбинирана с арогантност. Винаги работеща формула за неуспех.
Некадърност комбинирана с нереза пеевски. Колко гадно ли е да подкрепяш ДПС и крадците от ГЕРБ. Повтаряха, че Киро е национален предател, но накрая ще се окаже че само той държи за македонците.Митрофанова е гласувала вот на недоверие? Имаме новина!!!
Освен това на мен хич не ми пука кой, как и защо. Важното е, че тая клоунада свършва до няколко дни. Пък после ще видим.
п.с. Знаем кой свали това правителство - две качества: некадърност, комбинирана с арогантност. Винаги работеща формула за неуспех.
За кои македонци държи - северните или нашите в пиринска Македония (откъдето са корените ми)? Как ги държи? За къде ги държи?но накрая ще се окаже че само той държи за македонците.
О, имаме си аристократ! Евгени Минчев, ти ли си?простолюдие такова
Знам, затова казвам, че всички ще ядем макарони с майонеза, а се карамеО, имаме си аристократ! Евгени Минчев, ти ли си?
Мите, не се ядосвай. И ти ще ядеш макарони, независимо кой ще назначат от посолството на сащ.
п.с. Може и гречка да ядем, зависи дали Митрофанова ще остане все така активна в управлението на България.
Кога "накрая"?Некадърност комбинирана с нереза пеевски. Колко гадно ли е да подкрепяш ДПС и крадците от ГЕРБ. Повтаряха, че Киро е национален предател, но накрая ще се окаже че само той държи за македонците.
На кое викаш "най-образованата"?Но едно трябва да му се признае умее да лъже добре и с усмивка и очевидно му се получава след като най-образованата на хартия част на България, където ни е потенциала и бъдещето ни, му се връзва яяяко.