deffnews
Well-Known Member
Ти си г-ца Презумция. Всичко знаеш на теория.Точно на мой гръб няма да успееш да се направиш на мъж. Мижитурка.
Ти си г-ца Презумция. Всичко знаеш на теория.Точно на мой гръб няма да успееш да се направиш на мъж. Мижитурка.
Примери много за злоупотреби, Гугъл се ползва лесно. Само ще ти кажа, ч3 бях в 1 малка секция, където аз и поне още 10 човека гласувахме за определена партия. Протоколите бяха ок, при предаването ок, при преброяването от ЦИК всичките ни гласове бяха невалидни. Не знам какво си правил и какво си гледал, явно си гласувал за тиквун и всичко е точноКато ги предадеш в СИК и хората на Бойко отхвърлят неудобните гласове. Сякаш герберските тролове не знаете как стават номерата. Направиха електронното гласуване и сега ще забравите за ГЕРБ, те затова драпат да има пак хартийки... Не че и на предните избори не разбиха по вот всички цигански махали.
Кви полове, бе мижо? Става въпрос, че ми държиш тон, какъвто с нищо не съм предизвикала.Нали сме за равнопоставеност на половете?
Да, ти си добродушна. Но пак си прожектира филма. И адмирирам това, че имаш въображение. Защото от моя гледна точка не се държа иронично-саркастично с теб. Спестих трите постулата на разбирането.Кви полове, бе мижо? Става въпрос, че ми държиш тон, какъвто с нищо не съм предизвикала.
Нямам против да спорим, но ти от няколко дни се включваш иронично-саркастично по мой адрес, дори ме намесваш в постове по напълно неадекватен начин. Опитваш се да ми даваш квалификации и дори цветови определения - ''синята Нанди'' - каквото и да значи това в кухата ти кратуна.
Пий си хапчетата и не се занимавай с мен.
Злоупотребявате с добрината ми, но аз мога да бъда и голяма гад, ако не си разбрал.
@етерИум идва всеки момент, в момента пак се покрива в храстите, но този път ще връхлети като Крилатата чета на Бенковски.Кви полове, бе мижо? Става въпрос, че ми държиш тон, какъвто с нищо не съм предизвикала.
Нямам против да спорим, но ти от няколко дни се включваш иронично-саркастично по мой адрес, дори ме намесваш в постове по напълно неадекватен начин. Опитваш се да ми даваш квалификации и дори цветови определения - ''синята Нанди'' - каквото и да значи това в кухата ти кратуна.
Пий си хапчетата и не се занимавай с мен.
Злоупотребявате с добрината ми, но аз мога да бъда и голяма гад, ако не си разбрал.
Не съсем. В Германия машинният вот е отменен по съобръжения за липса на прозрачност при преброяването. Защото то се извършва от програма.Иначе, то е ясно, във форума почти всички ще сме за машинно гласуване.
Да им дадат избор и за двата вида гласуване, нали уж сме демокрация. Равни права, непредопределеност на избора и разни такива.Не съсем. В Германия машинният вот е отменен по съобръжения за липса на прозрачност при преброяването. Защото то се извършва от програма.
Защо Германия отмени машинния вот? - Труд
През 2008 година Конституционният съд на страната го премахва Целият процес трябва да е достъпен за граждански контрол, при това да е достъпен и обясним за всеки гражданин Българската мечта е да полtrud.bg
Заради ядреният скандал от последните дни Дефнюз - Нандибанди сигурно, минал е границата.в Румъния започвали да раздават йодни таблетки, май знаят нещо което ние ще разберем след като се случи..
Сестра ми беше застъпник на последните местни избори
?!Сестра ти била застъпник, някога си...
Изборния ден на един застъпник.?!
Друго си е изборен комисар като теб, сериозната работа.Изборния ден на един застъпник.
Ставане в 7:45
Явяване и регистрация в секцията към 8:25
8:30-9:00 седене на стол.
9:00-9:30 лафче в двора.
9:30-11:00 почивка за закуска
11:00-12:00 мотане около секцията
12:00-14:00 заслужена обедна почивка
14:00-17:00 разходки в двора, мотане в и около секциите, кафенце, семки
По желание и възможност в късния следобед прибиране в къщи, събиране на сили за края на изборния ден.
За финал 2 часа кибик при броенете, носиш протокола на "шефа" и след това знаеп вече всичко за това как протича един изборен ден.
Къф комисар бе, а и вероятно вече не. Да, всъщност е супер да се буташ до ранните часове на следващия ден сред потни тълпи. Вземе ти излезе късмета да се отъркаш в някоя кака.Друго си е изборен комисар като теб, сериозната работа.
(Иначе Нандибанди да отговори.)
Що не бе, отивай направо. Сега сигурно пак ще има изборье (или не, не следя парламата как върви въобще...).Къф комисар бе, а и вероятно вече не. Да, всъщност е супер да се буташ до ранните часове на следващия ден сред потни тълпи. Вземе ти излезе късмета да се отъркаш в някоя кака.
Не думай. Аз пък мислех, че на някой му пука да кажем за бюджета.(или не, не следя парламата как върви въобще...).
Мен ми пука ти да отидеш пак комисар и да разправяш как е било после, сеирчеца да върви.Не думай. Аз пък мислех, че на някой му пука да кажем за бюджета.
И кво ако ми пука? Мога ли да повлияя на решението, ще ме питат ли какъв да бъде, референдум нещо ше има ли? Или за морално удовлетворение, че ми пука?Аз пък мислех, че на някой му пука да кажем за бюджета.
Изборния ден на един застъпник.
Ставане в 7:45
Явяване и регистрация в секцията към 8:25
8:30-9:00 седене на стол.
9:00-9:30 лафче в двора.
9:30-11:00 почивка за закуска
11:00-12:00 мотане около секцията
12:00-14:00 заслужена обедна почивка
14:00-17:00 разходки в двора, мотане в и около секциите, кафенце, семки
По желание и възможност в късния следобед прибиране в къщи, събиране на сили за края на изборния ден.
За финал 2 часа кибик при броенете, носиш протокола на "шефа" и след това знаеп вече всичко за това как протича един изборен ден.