правителството си падна щото са супер некадърни , идиоти , неспособни да управляват, не стават, не могат, не ги бива.. мога да продължавам до сутринта, но няма да ми стигне времето..
нафтата стана 3.60 лв. благодарение на тези идиоти от 6 месеца и да Радев е виновен че ги докара тези харвардски ментета.. ако някой чете форума и е решил да учи в чужбина силно му препоръчвам да пропусне да учи в Харвард защото виждате в какво ниво са..
и Не ми започвай с това че има Война и затова цената се вдига.. щото цената при нас се вдигна с 1.30 лв. за 6 месеца.. и не не е така в цяла Европа.. защото в Германия нафтата се вдигна от 1.60 евро до 1.91 евро.. разликата е 0.60 стотинки за литър.. подобни са всички цени и на хляба и на водата и месото и на всичко останало..
Тези за 6 месеца направиха това което Бойко не направи за 12 години..
И въпреки че са в оставка , аз незнам защо продължават да харчат нашите пари и още не са изхвърлени от министерствата и продължават да правят мизерии
ÐÑлгаÑÐ¸Ñ Ð³Ð¾Ð½Ð¸ 70 ÑÑÑки дипломаÑи - новинаÑа ÑÑобÑи пÑемиеÑÑÑ Ð² оÑÑавка ÐиÑил ÐеÑков. ÐаÑиÑе ÑлÑжби Ñа иденÑиÑиÑиÑали ÑоÑа, коиÑо до голÑма ÑÑепен...
dariknews.bg
очаквайте другата седмица нафта 4 лв..