biaaro
Well-Known Member
Пропускаш, че публикацията е на 'Бивол'.
Няма значение кой пуска фишеците, няма никаква логика Радев да ползва бургаски мутри за охрана. Какъв е смисъл има в това?
Пропускаш, че публикацията е на 'Бивол'.
В смисъл разследванията на 'Бивол' са фишеци? И от кога така? От когато пуснаха нещо за Радев?Няма значение кой пуска фишеците, няма никаква логика Радев да ползва бургаски мутри за охрана. Какъв е смисъл има в това?
Тук не виждам никакво разследване. Публикуват снимка и правят внушения, зя да регистрират някаква уж независимост. Това не е логично, но виж разследването им за къщата в Барселона е доста подробно и достоверно. Що вярваш, че Радев вика бургаски мутри да го пазят, значи признаваш, че тулупа има къща в Барселона и дете от манекенката!В смисъл разследванията на 'Бивол' са фишеци? И от кога така? От когато пуснаха нещо за Радев?
Щом вярваш, че Борисов има къща в Барселона и дете от манекенката, значи признаваш че зеленият чорап вика бургаски мутри да го пазят.Тук не виждам никакво разследване.
Точно така е Мразим ги в червата тея....Бяро толкоз се вманиачил в герб и борисов че е готов и сталин да изрови от гроба само да не са герб
Това ясно, но защо заставаш на страна на по-големия боклук от него?! Щом за чиста и свята република защо не застанеш зад някой който ще работи за такава?Точно така е Мразим ги в червата тея....
Кой е той? По-голям боклук от тиквата няма, няма и да има. Заставам зад този, който ще му навреди най-много.Това ясно, но защо заставаш на страна на по-големия боклук от него?! Щом за чиста и свята република защо не застанеш зад някой който ще работи за такава?
И ще управлява по същия начин, странна логикаКой е той? По-голям боклук от тиквата няма, няма и да има. Заставам зад този, който ще му навреди най-много.
Като гледам служебното правителство, нищо общо с безмозъчните калинки на тиквата. Гледай хората бе човек.И ще управлява по същия начин, странна логика
Гледай резултатите им, бе човек.Като гледам служебното правителство, нищо общо с безмозъчните калинки на тиквата. Гледай хората бе човек.
Гледам резултатите на тиквите аз. 12 години управление - Съсипано здравеопазване, съсипано образование, съсипана армия, унищожен малък и среден бизнес, изгонени 2 милиона млади българи. Презастроени градове, повсеместна корупция и кражби. Откраднати милиарди за магистрали, които ги няма. О още, и още , и още. Край нямат заслугите на гроб. Пак да кажа. За 12 години направиха така, че да сме първи по всички негативни световни класации и последни при всички положителни. Дефакто феноменални постижение на гроб и тиквата, едва ли някой можеше да се справи по-добре!Гледай резултатите им, бе човек.
Ако имаше дебат, щях да попитам стисналия юмрука антимафиот №1, който призовава „Мутри, вън!“: Откога смяната на едни мутри с други се счита за борба с мафията?
Всъщност допреди по-малко от година битуваше тезата, че свободата на словото била смачкана от предишното управление. Монолозите на г-н Борисов във Фейсбук и невъзможността да му бъдат задавани въпроси се считаше за голям грях. В тази връзка бих попитал каква е разликата между монолозите на г-н Борисов и монолозите на г-н Радев?
Господин Радев спечели първия си мандат благодарение на Русия. В тази връзка бих искал да припомня неговата позиция за Крим, която беше позиция на несвободен човек, който дължи някому нещо.
Лозан Панов: Ако имаше дебат, щях да попитам г-н Радев откога смяната на едни мутри с други е борба с мафията | Glasove.com
За да не съм голословен, ще дам и един пример. Едно от първите действия на Радевото правителство бе да смени директора на най-голямата „бухалка“ на Борисов – Националната агенция по приходите. От биографията на новия шеф г-н Румен Спецов научих, че в минаglasove.com
Тази жена ме озадачи.
Нинова: Гласувах за стабилна президентска институция, която обединява.
radev obeдини такиша шушлеци като тебРадев обедени всички нормални хора, които не могат да гледат как магистрали се крадат в чували. Кое те учудва в изказването на Нинова?
radev obeдини такиша шушлеци като теб
Как и кога ти се счупи мисленето не знам, ама не е добре работата
радев е срам и позор за българия, но с такъв матрял друго и не се очаква. Аз вече съм изгубил надежда и светло бъдеще не виждам.