desoe
Well-Known Member
И после какво се обърка, че изпадна в такова положение?Колко книги си прочел досега в живота си?
При мен, като минаха 1000 спрях да ги броя.
И после какво се обърка, че изпадна в такова положение?Колко книги си прочел досега в живота си?
Ама ти съвсем изтрещя. С изказването си въпросният д-р Михайлов подкрепя с две ръце мерките на служебното правителство срещу КОВИД. Нещо повече - намеква, че даже са закъснели с тях.
Вдъхнових се от д-р Михайлов днес по БНР: Ама нивото му на изказ е такова, че едва ли някой в този форум ще хване и едно негово изречение.
Д-р Михайлов: Българската нация потъва, докато водим пунически войни срещу разума
"Мобилизацията за постигане на обща цел или простата солидарност в бедствие се преживява като унижение за индивидуалния...bnr.bg
Не му противоречи, човекът е прочел 1000 книги. Което доказва максимата, че при някои хора това не помага особеноАма ти съвсем изтрещя. С изказването си въпросният д-р Михайлов подкрепя с две ръце мерките на служебното правителство срещу КОВИД. Нещо повече - намеква, че даже са закъснели с тях.
Колко книги си прочел досега в живота си?
Не знам. Да не би да е Радев? Едва ли си се вързал на фейка, че ги е писал проф. Герджиков.Айде сега въпрос с повишена трудност! Кой е писал този шедьовър: "Два мерцедеса карам, 100 гаджета сменявам, на сухо не оставам..."
@tipin ?
Човек, който си отбелязва бройката на всяка прочетена книга, е сбъркан изначално. Като ония момци, дето чукат, за да напомпат бройката, а не заради кефа от акта.Колко книги си прочел досега в живота си?
Дам това е кофти изказване. Нещо май ден за размисъл ще прайм.Когато виждаш колко си жалък и не можеш да победиш съперника по честния начин.
Конституцията не задължава президента да прооверява декларациите на проекто-министрите. И бай Лозе го знае много добре, ама си мисли, че така трупа дивиденти.
Тоя предател и той как се продаде за шепа сребърници не е истина просто. Гледах цялата среща, никъде не стана въпрос за нищо подобно, което се споменава в статията. Акцента на срещата беше относно репресиите върху българите в Македония, дума не е ставало за отказ от каквито и да било исторически факти. Дума не е ставало!Новата либерална мантра на Радев за Македония: Не е важно миналото, а настоящето.
ÐÑоÑ. Ðиколай ÐвÑаÑов кÑм Радев: Ðко пÑедадем иÑÑоÑиÑÑа Ñи, ÑÑÑбва да обÑÑнÑваме на деÑаÑа, Ñе СамÑил е бил и „македонÑки” ÑÐ°Ñ - ТÑÑд
ÐозиÑÐ¸Ñ Ð½Ð° пÑоÑ. докÑÐ¾Ñ Ð½Ð° иÑÑоÑиÑеÑкиÑе наÑки Ðиколай ÐвÑаÑов оÑноÑно изказаноÑо мнение на ÐÑезиденÑа Ð Ñмен Радев по оÑноÑение на СевеÑна ÐÐ°ÐºÐµÐ´Ð¾Ð½Ð¸Ñ Ð¾Ñ Ñази ÑÑÑÑин. ÐÐ½ÐµÑ Ñ Ð²Ð½Ð¸Ð¼Ð°Ð½Ð¸Ðµ...trud.bg
Да е казвал Радев наскоро, че за него е важно, че Кирил се е чувствал българин?Конституцията не задължава президента да прооверява декларациите на проекто-министрите.
Paint ли е най-доброто на което са способни тези хубостници да направят и един турски паспорт, така с руски вземат да им дигнат акциите обратен ефект да нямаДнес видях един пост, в който показват личната карта на Лиляна Павлова, в която пише гражданин на България и на Русия. Не мога да го намеря в момента, но ако ми изпадне, ще го постна. Не знам колко е вярно, ама ако е? Кво правим с опорките тогава?
Председател на СГС е доказано без българско гражданство - защо продължава да изпълнява функцията и колко валидни са неговите съдебни решения? Естествено, че сте се насрали от ужас и се хващате за сламки, но решението на КС няма да спре Кирил Петков да ви смачка като прани гащи. Всяка акция срещу него и Радев само им вдига рейтинга сред избирателите.
Ето снимка на паспорта на бившата министърка. Не се ангажирам да твърдя, че е достоверна, просто споделям видяното. Който може (типин), нека отрече истинността на въпросния документ.
Скоро ще разберем дали е фейк. Ако е, тая ще писне още днеска.Paint ли е най-доброто на което са способни тези хубостници да направят и един турски паспорт, така с руски вземат да им дигнат акциите обратен ефект да няма
По мустак ли си ги избирашСори Румба, но аз открих своя Президент. Не знам кой от двамата е обаче.
Аха, ама още не мога да избера. И двата мустака са зашеметяващи.По мустак ли си ги избираш
На този вдясно ми се струва, че мустака му е малко по френскиАха, ама още не мога да избера. И двата мустака са зашеметяващи.