Къде е Лозанката Панов?Подреждам ги по шансовете им според соц. проучванията до момента.
Ето кой ми липсваше! Тези ги карах по памет, че в насрания сайт на ЦИК за няколко милиона, не можах да намеря списък с кандидатите. Сега ще го добавя.Къде е Лозанката Панов?
What the fucking Fuck????защото си позволи да влезе в преки комфронтации с вожда.
Специално за моя любим....
... Fuck
Съкратено WTFFffff (с удължено Ф) . Ся бочето е за пандиза фор шур. Все пак нали не смяташ, че бочето е толкоз интелектуално надарен да превземе държавата сам. Та в крайна сметка това не е най-важното (борисов), по-важното е да си върнем държавата. Въпроса е в това, че институцията(президент/кабинет) се принизи с тези престрелки. Никой не натоварвам с моето мнение и не лобирам за Панов.What the fucking Fuck????
Дай пример, че не се сещам какво имаш предвид? Аз смятам, че на фона на ежедневното дъвчене на шлифера на Радев от страна на тиквун, той (Радев) много рядко си позволяваше да влиза в полемики, въпреки настоятелните журналистически въпроси.Личните отговори и нападки от високата камбанария.
Може ли да ми го разтълкуваш, че пак не схванах?Изглежда подсъзнателно осъзнаваш кой е най-ефективния начин да повлияеш да изборния резултат, обаче продължаваш с неплодотворния подход.
Да, прочети какво съм писал. Аз не плювам по Радев. Също така не мисля, че друг ще му е конкуренция. Все пак е хубаво да не го избираме с 99,98% както бай Тошо.Изобщо, ако има балансиран и максимално обран политик в страната ни, то това е Президентът - настоящ и следващ.
Не мога, аз такива неща не помня. Вадя си извод и после се придържам към извода. Все пак ако започнем по-често да се дъвчем ще си отворя един лексикон да пишаДай пример, че не се сещам какво имаш предвид?
Субекта предпочитам да не го коментирам, че ме избиват пъпки.Аз смятам, че на фона на ежедневното дъвчене на шлифера на Радев от страна на тиквун
Вадиш си погрешен извод и се придържаш към него.Вадя си извод и после се придържам към извода.
Като цяло съм съгласен. Но и Панов не видях да вади кир с кофи срещу Радев. Единствено е фалшивия герой, а той се обоснова какво има в предвид. Радев говореше лично за тулупа е това не искам аз. Да направи си пи-ар, повечето хора гледат реалити шоута, ама аз не ги харча.В момента всички пишман кандидати стрелят срещу Радев, но той запазва спокойствие и единствен не води негативна кампания.
How about that?
Не гледаш, моето момче.Но и Панов не видях да вади кир с кофи срещу Радев
Ицо хазарта е кандидат за депутат от ПП - партията е включена в анкетата за парламентарни избори. Той НЕ Е кандидат за президент. Спиш, звездоброецо, спиш.
Че нали са две в едно Как не се е сетил, само трябваше да направи една подписка в дискотеката на Коцето и милионите фенове можеше да му учредят партия.Ицо хазарта е кандидат за депутат от ПП - партията е включена в анкетата за парламентарни избори. Той НЕ Е кандидат за президент. Спиш, звездоброецо, спиш.
Не ги разбираш нещата. Това не може да стане, защото да стане не може това.Че нали са две в едно Как не се е сетил, само трябваше да направи една подписка в дискотеката на Коцето и милионите фенове можеше да му учредят партия.
Бих казал, че даде идея на следващия ентъртайнър.