Толкова ли нямаха българин тия, че тоя манго са извадилиИзбираме фандъка отново, премахва още трамвайни тресета, прави още малоумни ремонти ( няма да ги изброявам, всичките са малоумни до един ), окрадва още няколко милиона и всичко продължава по старо му. /s
На мен много ми харесва кандидата от Спаси София. Тези поне са хора, които правят нещо. Тоя фандък е ебахти долния боклук.
На мен много ми харесва кандидата от Спаси София. Тези поне са хора, които правят нещо. Тоя фандък е ебахти долния боклук.
Цялата ти теория е грешна - http://spasisofia.org/bg/подкрепи-ни/именник-на-дарителитеПравят, да, евтин популизъм, спонсорирани бяха от БСП да плюят Фандъкова(да подчертая дебело, че не съм и фен и трябва да си ходи), как мислиш, че СС се спонсорира? От дарения от будни граждани ли, глупости? 5-6 човека да стоят и да са всеки ден в телевизиите, по интернет да пишат и т.н, очевидно че не работят, не знам как се изхранват, че и пари за кампании да имат, освен ако не са субсидирани от някоя партия. А то друга отявлена опозиция няма, а кандидат кмета който навсякъде проагандира колко е важно да оставим колите и да ползваме ГТ, не слиза от своята по никакъв повод, защото “времето му било ценно”. Сякаш и на другите ползващи коли времето не им е ценно, само той е най-специален.
Нищо дясно и експертно няма в тия момчета, докато бяха НПО и “Спаси Метрото” бяха симпатични. След това отдавна се комесрсиализираха и политизираха, не са дясното за което се представят. Аз като млад човек с център-десни убеждения не мога да се при озная в тях.
Най-грозната столица в Европа е Прищина, Косово.
Според последните проучвания Фъндъкова губи с 30% разлика от.... от който и да е!
Общо 56% от участниците в социологическо проучване на Галъп интернешънъл искат София да има нов кмет. Други 29%...
Тея проучвания сигурно ги правят същите хора, дето се кълняха, че БКП ще разгроми ГЕРБ на евроизборите