iliqnktz
Active Member
За мен най-лошата причина да сме на това дередже, е че в хората няма чувство за дълг, чест (банално е знам!) и лична отговорност. С две думи, 45 години послушание си е казало думата! Много хора са на принципа, с мен или без мен все тая.. В близки до нас държави, парламентите са ги щурмували по няколко пъти, изхвърлят депутатите в боклука, палят и трошат. Тук срещу Орешарски, тръгнаха някакви с барабани и свирки. Е извинете, ама като не можем да се сплотим и да спретнем една инвазия на тия келеши така ще е. Друга много лоша черта на народа ни е, поне тази част останала тук, е че на по-големият процент изобщо не му пука за нищо друго, освен за собствения му задник, изпитва абсолютен нихилизъм и няма елементарни знания. Има хора, които си мислят, че на парламентарни избори има БАЛОТАЖ.
С такъв материал, държава се не гради. И ето тук е тънкият момент, че повечето качествен материал се е изнесъл и не иска да се върне. Колкото и гадно, дори антибългарски да звучи си е чистата истина. Не може да тръгнеш да правиш нещо за тази държава с хора, които си мислят, че с избори ще променят нещо, когато всички партии са продукт произлязъл от едно котило. С хора, които спорят и защитават този продукт и биват лъгани и лъгани и лъгани..
С такъв материал, държава се не гради. И ето тук е тънкият момент, че повечето качествен материал се е изнесъл и не иска да се върне. Колкото и гадно, дори антибългарски да звучи си е чистата истина. Не може да тръгнеш да правиш нещо за тази държава с хора, които си мислят, че с избори ще променят нещо, когато всички партии са продукт произлязъл от едно котило. С хора, които спорят и защитават този продукт и биват лъгани и лъгани и лъгани..