Ти за кого гласува, че ми е интересно ? Кой според теб трябваше да спечели ?Това се опитвам на им набия в главите ма дървените кратуни с промити мозъци, ама не би....
Да, ама много сме тъпи, спокоен ли си вече?Това се опитвам на им набия в главите ма дървените кратуни с промити мозъци, ама не би....
Ти за кого гласува, че ми е интересно ? Кой според теб трябваше да спечели ?
ахахахах аман от пишман патриоти като теб. В форума разправяш колко сме тъпи че сме гласували за Герб , а реално когато ходи да пуснеш бюлетината гледаш келипира. Не си се променил за 5 години , преди Волен ви купуваше с парче пица и 30 лева. Принципен си само на думи....За съжаление се наложи да гласувам в разрез с политическите си убеждения, заради лични интереси. Така като гледам сме вътре, така че и аз съм нареден на баницата вече. Доволен ли си сега? Храна на трола няма да дам, така че няма да ти кажа нищо повече!
ахахахах аман от пишман патриоти като теб. В форума разправяш колко сме тъпи че сме гласували за Герб , а реално когато ходи да пуснеш бюлетината гледаш келипира. Не си се променил за 5 години , преди Волен ви купуваше с парче пица и 30 лева. Принципен си само на думи....
И циганите така мислят , няма за кого да гласувам така че който даде кебапчето и 50 лева за него. Само дето после не влизат в форума да казват на другите колкото са прости , че са избрали Герб....В момента няма достоен за да гласувам по идеология, затова следвам личния си интерес. Аз ти говоря за много повече от парче пица ама ти си дребна душица и приравняваш нещата до собственото си ниво. Нямам какво да споря с теб, колкото и да ти се иска! Радвай се на победата.
Още един, айде поне един да каже кой трябваше да бъде избран?За пореден път българите ме разочароват. Избират се все същите партии и хора на статуквото. Уж искаме реформи, но по нищо не личи. После се чудим защо сме на дъното на ЕС.
Това се върти много из социалните мрежи. И лично на мен много ми допада - описва идеално ситуацията. Вече всеки сам може да прецени и какво ни чака.
Като нищо не зависи от изборите защо купуват гласове и организират изборен туризъм?Изборите са заблуда на масите, всъшност ние нищо не избираме, защото всички парчета са от една и съща баница и баницата като е с миризливо плесенясало сирене(не от оная благородната плесен), то което и парче да избереш все тая.
Промените не стават туко така, за да станат трябва да има постянен натиск от наша страна, тоест да ги натискаме да си изпълняват обещанията, не изпълнят ли нещо кютек, ама нас ни мързи да се занимаваме, просто си хващаме багажа и на запад, това е все едно да ти се повреди водопровода или електрическата инсталация в жилището и ти да хванеш да се изнесеш на палатка, е сравнението не е много удачно, но горе долу е нещо такова.
Малка и бедна държава като нашата е принудена да балансира и да угажда на много интереси: вътрешни, външни, мафиотски, които си прокарват лобита в парламента, е как тоя парламент ще работи нормално и в интерес на нас Българите, да се нядяваме, че няма да ни заличат изцяло като нация, тоест не те, ние сами ще се заличим с малодушието си.
Пфуу Начесах си и аз малко крастата
1) Повече субсидии.Като нищо не зависи от изборите защо купуват гласове и организират изборен туризъм?